1. Dierenoppas
  2. Mariaheide

Dierenoppas, Mariaheide

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
T

1. Tamara

4.6 km
vanaf
€ 11,5
/dag

Betrouwbare dierenoppas regio Erp - Veghel.

Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 3 katten, 2 honden
T

1. Tamara

Betrouwbare dierenoppas regio Erp - Veghel. 4.6 km
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 3 katten, 2 honden
vanaf
€ 11,5
/dag
T

2. Thábata

1.7 km
vanaf
€ 13
/dag
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

Thabata Azevedo veghel petsitter

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
T

2. Thábata

Thabata Azevedo veghel petsitter 1.7 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Weer gebruik gemaakt van de fijne service van Thabata. Mijn 3 katten zijn erg gesteld op haar en ik ben erg blij met het contact en de goede zorg. Thabata denkt goed mee en volgt gewenste instructies goed op. Ze is niet te beroerd om net dat extra stapje te zetten. Zo kwam er in mijn afwezigheid de afvalservice langs en heeft Thabata voor mij mijn kliko aan de straat gezet. Erg fijn :) Ik zou haar wederom zeker aanbevelen, je huis en huisdieren zijn in goede handen. Used Thabata's great service again. My 3 cats are very fond of her and I am very happy with the contact and the good care. Thabata thinks along well and follows desired instructions carefully. She is not afraid to go the extra mile. For example, in my absence the waste service came by and Thabata put my wheelie bin on the street for me. Very nice :) I would definitely recommend her again, your home and pets are in good hands."
JBeoordeling door Joshua
vanaf
€ 13
/dag
Y

3. Ymke

0.2 km
vanaf
€ 15
/dag
7 beoordelingen
1
terugkerende gast

Lieve Kattenoppas

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 5 dagen geleden
Y

3. Ymke

Lieve Kattenoppas0.2 km
(7 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 5 dagen geleden
"Ymke is een super oppas voor je dier. Mijn Max is super verzorgd en ze houdt je goed op de hoogte. Zou haar zo weer vragen!"
ABeoordeling door Annemiek
vanaf
€ 15
/dag
G

4. Giselle Elena

4 km
vanaf
€ 15
/dag
3 beoordelingen
2
terugkerende gasten

a friend for your pet

Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
G

4. Giselle Elena

a friend for your pet 4 km
(3 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
"Giselle was taking care of our two cats while we were on vacation. She visited them daily and made sure they were happy and healthy, and she was letting us know by sending a lot of cute photos and videos. Thank you, Giselle!"
ABeoordeling door Anna
vanaf
€ 15
/dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Mariaheide beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Mariaheide of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Mariaheide. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Mariaheide beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Mariaheide goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Mariaheide. Meer dan 1252 huisdiereigenaar in Mariaheide hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.