1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Helmond

Dierenoppas, Helmond

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
L

1. Lavinia

3.4 km
€ 13
/Dag
10 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Kattenoppas Helmond🐾《Brouwhuis & Rijpelberg》

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
L

1. Lavinia

Kattenoppas Helmond🐾《Brouwhuis & Rijpelberg》3.4 km
(10 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
"We waren enigszins last-moment opzoek naar een oppas voor onze Dex en Mokka. We namen een week voor de oppasdatum, contact op met Lavinia. Haar profiel sprak ons erg aan en ze woont in de buurt. Na enkele berichten, was ze heel flexibel om een afspraak op zondag te maken voor een kennismakingsgesprek. We hadden een goed gesprek en het vertrouwen dat onze katten bij haar in goede handen waren. Tijdens ons lang weekend weg, kregen we elke ochtend een berichtje van Lavinia dat ze geweest was met fotos en of videos. Waarin Dex en Mokka aan het eten waren of Lavinia met hun aan het spelen was. Ook kregen we via Pawshake een mooi verslag. Via deze weg wil ik Lavinia nogmaals erg bedanken voor haar goede zorgen en we zullen haar zeker nogmaals contacteren en op laten passen als dat nodig is."
DBeoordeling door Daniel
€ 13
/Dag
M

2. Merel

2.3 km
€ 12
/Dag

Catlady - Kattenoppas | Catsitter Helmond

Laatst actief: 3 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
M

2. Merel

Catlady - Kattenoppas | Catsitter Helmond 2.3 km
Laatst actief: 3 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
€ 12
/Dag
A

3. Aneta

1 km
€ 18
/Dag
54 beoordelingen
24
terugkerende gasten

4 Happy Paws

Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
A

3. Aneta

4 Happy Paws1 km
(54 beoordelingen)
24 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
"Aneta is a super caring and responsible catsitter. She took care of our two cats with a lot of patience and love😻. Since the two are very shy, she has given a lot of thought and won their hearts with toys, goodies and her calm manner;) The medication administration also worked well. With her the animals are really in good hands! She kept us up to date with photos and videos every day and gave us a great feeling during our vacation. For us the best cat sitter we ever had. A thousand thanks for this great care. 🙏"
ABeoordeling door Annette
€ 18
/Dag
S

4. Samara

0.5 km - Helmond
€ 16
/Dag
15 beoordelingen
5
terugkerende gasten

I love pets 🐾❤️

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 katten
S

4. Samara

I love pets 🐾❤️0.5 km - Helmond
(15 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 katten
"We are so happy with the service Samara has provided! She took excellent care of our kitty Stina while we were away. Communication was easy and she sent us updates to let us know Stina was doing well at every one of her visits. Samara is an extraordinary pet sitter and we have absolutely zero complaints. Thanks again Samara for your help! ^^"
YBeoordeling door Ylvalie en Daan
€ 16
/Dag
K

5. Klaudia

1 km
€ 13
/Dag
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

Animals lover - Honden & katten service

Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
K

5. Klaudia

Animals lover - Honden & katten service1 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
"Klaudia has been amazing with my cats ! She sent pictures everyday and did give one of my cat his medicine perfectly well everyday ! 100% recommend her services ! "
LBeoordeling door Louise
€ 13
/Dag
S

6. Sankalpa

0.8 km
€ 15
/Dag
4 beoordelingen

Pawsome home- Loving care when you're not there

Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
S

6. Sankalpa

Pawsome home- Loving care when you're not there0.8 km
(4 beoordelingen)
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
"They were great with our doggies! "
ABeoordeling door Ankia
€ 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Helmond beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Helmond of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Helmond. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Helmond beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Helmond goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Helmond. Meer dan 951 huisdiereigenaar in Helmond hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.