1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Kortenhoef

Dierenoppas, Kortenhoef

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
R

1. Kristel

4.8 km
EUR 14
/Dag
9 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Betrouwbare oppas voor uw kat of kleine huisdieren

Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
R

1. Kristel

Betrouwbare oppas voor uw kat of kleine huisdieren 4.8 km
(9 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
"Kristel was heel proactief, enthousiast, vriendelijk en netjes. Katten werden goed verzorgd, kattenbak en huis netjes achtergelaten (gestofzuigd!) en elke dag kreeg ik een berichtje met een update en een paar foto’s En bij thuiskomst lag er nog een attent kaartje Heel fijn en we hopen dat Kristel nog een keertje onze kattenoppas wil zijn. "
EBeoordeling door Leyla
EUR 14
/Dag
A

2. Sabrina

4.8 km
EUR 30
/Dag
2 beoordelingen

Happy Pet, Happy You 🍀

Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 3 katten, 1 hond
A

2. Sabrina

Happy Pet, Happy You 🍀4.8 km
(2 beoordelingen)
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 3 katten, 1 hond
EUR 30
/Dag
A

3. Nanja

4 km - Ankeveen
EUR 17
/Dag
1 beoordeling

Betrouwbare kattenoppas aan huis

Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
A

3. Nanja

Betrouwbare kattenoppas aan huis4 km - Ankeveen
(1 beoordeling)
Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Nanja was a wonderful pet sitter for our two cats while we were away on holiday, very reliable and accommodating. She always kept in contact, sent me photos of our cats and upon our return our cats were happy and relaxed. Would definitely recommend."
ABeoordeling door Tania
EUR 17
/Dag
A

4. Sabine

2.6 km
EUR 17
/Dag
2 beoordelingen

Lieve, betrouwbare en nette oppas!

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: vandaag
A

4. Sabine

Lieve, betrouwbare en nette oppas! 2.6 km
(2 beoordelingen)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: vandaag
"Sabine is een lieve en zorgzaame kattenoppas met veel aandacht voor zowel de dieren als ook hun omgeving. Sabine stuurde regelmatig berichten met foto's en updates en daardoor konden we van de vakantie genieten wetende dat onze katten in goede handen waren. De katten waren blij en verzorgd bij onze terugkeer. We kunnen Sabine hartelijk aanbevelen. "
ABeoordeling door Mara
EUR 17
/Dag
I

5. Diana

4.6 km
EUR 10
/Dag
Nieuwe oppas

Happy to have a amazing day with your animal!

Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
I

5. Diana

Nieuwe oppas
Happy to have a amazing day with your animal!4.6 km
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
EUR 10
/Dag
I

6. Bianca

4.5 km
EUR 25
/Dag

I miss my pets so I take care of yours🥰

Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
I

6. Bianca

I miss my pets so I take care of yours🥰4.5 km
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
EUR 25
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Kortenhoef beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Kortenhoef of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Kortenhoef. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Kortenhoef beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Kortenhoef goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Kortenhoef. Meer dan 6466 huisdiereigenaar in Kortenhoef hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.