Wat doen we met Bello deze zomer?

Author picture Paulien  - bijgewerkt: 04/07/2014

De zomer is nu echt losgebarsten en er staan weer vele honden, katten, kleine knagers en vrolijke fladderaars te wachten op een lieve oppas. Ook mijn dieren lijken me altijd éxtra zielig aan te kijken: “wat doe je met ons als je weg gaat?” Mijn hondje Nadia gaat gewoon mee op vakantie, maar de katten blijven liever thuis. Nu weet ik dat er genoeg lieve bazen en bazinnen in mijn omgeving wonen, maar ik ken ze nog niet. Daarom is Pawshake voor mij zo’n uitkomst, het is een persoonlijk en kleinschalig alternatief voor een hondenpension of kattenhotel. Met een simpele zoekvraag op plaatsnaam op postcode gaat er een wereld van dierenliefhebbers voor je open. Elke gebruiker is geverifieerd, zodat je zeker weet dat er ook bij jou in de buurt een betrouwbare oppasser te vinden is.

Het gemak dat ik ondervind aan Pawshake wil ik graag doorgeven aan anderen. Daarom ben ik zelf ook als petsitter aan de slag gegaan in Den Haag. Via het oppassen leer je je eigen wijk op een andere manier kennen, je komt in contact met allerlei huisdieren en hun eigenaren. En hoe verschillend alle baasjes ook zijn, ze hebben allemaal iets belangrijks gemeen: een grote liefde voor dieren. Mensen vertrouwen jou hun huis en hun huisdieren toe. Dat is bijzonder, en vraagt om een betrouwbare bemiddeling. Als baasje heb je daarom mogelijkheid met verschillende petsitters in contact te komen en op voorhand te ontmoeten. Zo weet je zeker dat zowel jullie als de dieren een goede match zijn. 

Van Pawshake krijg ik nu de mogelijkheid om alle ins en outs van het petsitten met jullie te delen, en jullie input is ook waardevol! Een mede-Pawshaker heeft alvast een handige vragenlijst opgesteld, zodat ik als petsitter goede afspraken kan maken met het baasje. Je kunt hem hieronder downloaden, doe er je voordeel mee! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de ‘feedback’ button op de site. 

Mijn poezen liggen te spinnen in de zon, en mijn hondje knaagt rustig op een botje. Voorlopig ga ik zelf niet op vakantie, maar is het oppassen geblazen. Straks maak ik weer mijn dagelijkse ronde, te beginnen bij twee schatten van poezen die me al staan op te wachten bij de deur.

Geniet van de zomer!