Op vakantie mét je huisdier? Samen in de camper!

Author picture Paulien

Voor avontuurlijke reizigers die hun huisdier mee willen nemen op vakantie is er niet zoveel keus. In veel hotels, campings huurauto's en - campers zijn huisdieren namelijk niet welkom. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: door een camper te huren van een particulier!

Via de website Goboony kun je campers huren direct van de eigenaar. Je kunt bladeren door de verschillende profielen en aangeven aan welke criteria jouw camper moet voldoen. Hier zitten dus ook campers tussen waar je huisdier gewoon in mee mag. Kies bij de criteria: 'huisdieren toegestaan' en vind de camper uit die jij het beste vindt. Lekker avontuurlijk maar toch comfortabel op vakantie dus: eigen mandje mee in de camper waardoor je hond zich helemaal thuisvoelt. Zo kun je een prachtige reis maken met je viervoeter. Makkelijk toch?



Oh, en omdat Pawshake in héél veel landen oppassers heeft, kun je ook in het buitenland een persoonlijke oppas voor je huisdier vinden. Bijvoorbeeld als je 's avonds lekker uit eten of op stap wilt, of een dagje een stad gaat bezoeken. Log óók op vakantie gewoon in op op de Pawshake-app of de website, en zoek een oppas in de buurt.

Krijg jij al zin om je vakantie te plannen? Ga snel naar Goboony.nl en kies jouw favoriete diervriendelijke camper uit!