Op reis met je dier? Zo vind je een diervriendelijk hotel

Author picture Paulien

Wil je graag eens je favoriete huisdier meenemen op reis? Want hé, hij hoeft niet altijd thuis te blijven toch? Via Bring Fido kan je over de hele wereld diervriendelijke hotels zoeken.

[[{"type":" media","view_mode":"media_large","fid":"245103","attributes":{"alt":"","class":"media-image","typeof":"foaf:Image"}}]]

Melissa Halliburton uit Californië is een dierenliefhebber in hart en nieren. Elke zomer wilde ze per sé al haar huisdieren meenemen in de camper op zomerreis. Melissa is een echte travel junkie en ergerde zich steeds meer aan het gebrek aan diervriendelijke hotels.

Zo lanceerde ze BringFido.com: een website waar je als baasje heel gemakkelijk alle diervriendelijke hotels vindt over de hele wereld. Elke maand helpt het bedrijf 100.000 baasjes om hun lieve Fido mee te nemen op vakantie. Wauw!

Maar laat je je huisdier het liefst in zijn vertrouwde land en omgeving? Dan zoek je heel simpel op onze website een dierenoppas in je buurt! Zo verblijft je huisdier bij echte dierenvrienden :)

Beelden via weheartit.com.