Nu nog makkelijker: dierenoppas vinden of zelf worden

Nu nog makkelijker: dierenoppas vinden of zelf worden

26/02/2015

Pawshake is continu bezig de site te verbeteren voor meer gebruiksgemak. Want steeds meer dierenliefhebbers besluiten om een dierenoppas of hondenuitlaatservice te worden op Pawshake. En ook baasjes ontdekken steeds het gemak van een Pawshake dierenoppas: ze vinden er snel een betrouwbare dierenoppas aan huis of een gastgezin voor hun hond of kat. Wat zijn de belangrijkste nieuwe mogenlijkheden op Pawshake.nl? Maak er gebruik van!

1) Zoekfilters

Het is nu nog makkelijker om een geschikte oppas te vinden. Nadat je de juiste locatie hebt ingevuld kun je de lijst met resultaten verfijnen. Je kunt filteren op bijvoorbeeld hondenuitlaatservice, oppas aan huis, of een overnachting door de oppas.

2) Introductievideo

Als dierenoppas kun je nu ook een video toevoegen aan je profiel. Hierin kun je jezelf voorstellen en laten zien wie je bent. Zorg dat er geen troep in het beeld rondzwerft dat afleidt, ga voor de camera zitten of staan en zorgt dat het licht van voren op je gezicht valt. Wees vrolijk en vriendelijk en kijk recht in de camera. Wat kun je zoal vertellen? Natuurlijk wie je bent en waar je goed in bent, en waarom je graag wilt oppassen. Vertel over je ervaring en je liefde voor dieren. Kortom, geef aan wat mensen kunnen verwachten als ze jou boeken als huisdierenoppas!

3) Respons en reactiesnelheid

Op het profiel van elke petsitter kun je kijken hoe snel en hoe vaak de oppasser op berichten reageert. Dit is een belangrijke indicatie voor de betrouwbaarheid en toewijding van de oppasser. Kijk hier dus goed naar tijdens je zoektocht naar de ideale oppasser. En petsitters, opgelet: zorg dat je elk bericht tijdig beantwoord. Doe je dat niet? Dan gaat je response rate snel omlaag. Zorg dat je elk bericht beantwoordt, ook al kun je niet. Stuur dan een vriendelijke afwijzing terug.

4) Lekker appen!

De Pawshake-app is het ideale platform om snel berichten te sturen. De app herinnert je eraan dat je een berichtje hebt: snel en eenvoudig antwoorden is dus geen probleem meer. Ook kun je foto's maken van je eigen huisdier of van een oppas-dier. Tag het juiste huisdier en voeg een leuke beschrijving toe. Zo kun je een foto-dagboek bijhouden: dat is leuk voor de eigenaar van het dier dat zo op de hoogte blijft en kan zien dat alles goed gaat!

Log regelmatig even in op Pawshake.nl om je profiel bij te werken. Zorg voor duidelijke, vrolijke foto's en vertel wie je bent! Maar ook als baasje loont het de moeite om iets te vertellen over je huisdier en een foto van jezelf en je dier toe te voegen. Een leuk verhaal en een mooie foto nodigen uit tot contact. En dat is precies de bedoeling van Pawshake: mens en dier bijelkaar brengen!

We zijn steeds bezig om de website en de app te verbeteren. Heb je tips, vragen of opmerkingen? Of gewoon iets leuks over je dieren te vertellen? Stuur me een mailtje! paulien@pawshake.com

Enjoy!!

Paulien