Last-minute vakantie voor je huisdier

Last-minute vakantie voor je huisdier

15/07/2014

Heb je op korte termijn een oppas nodig voor je hond of kat? Met de website of app van Pawshake vind je ook last-minute een lieve oppas aan huis voor je viervoeter. Maar hoe pak je dat aan?

Vakantie vieren in Nederland betekent wisselvalligheid. Net zoals je vakantieplannen... Soms zijn die last-minute: weekendjes weg, een midweek of festival: veel gaat spontaan.

Maar last-minute baasjes hebben vaak een probleem. Hondenpensions en kennels zitten vaak al maanden van te voren volgeboekt, en vrienden en kennissen hebben weinig tijd. Gelukkig vind je via Pawshake altijd wel een dierenvriend bij jou in de buurt die voor je dieren wil zorgen. Maar hoe kies je nu de juiste oppas voor je huisdier?

Het voordeel ten opzichte van een hondenpension of kattenhotel is dat je huisdier bij Pawshake gewoon in z’n eigen omgeving kan blijven. Slapen in z’n eigen mandje, rondrennen in zijn vertrouwde park. Zoek daarom een oppas die bij je in de buurt woont en wiens profiel jou persoonlijk aanspreekt.

1. Zoek een dierenoppas

Vul via de gratis app of de zoekbox op Pawshake.nl de juiste dienst in (bijvoorbeeld oppas aan huis voor je kat, of hondenopvang voor je hond) én kies de datums dat je op vakantie wilt. Op die manier vind je enkel beschikbare oppassers bij jou in de buurt.

Heb je een leuke oppas gevonden? Kies dan 'contact' en stuur een berichtje aan de oppas waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Je betaalt nog niets en zit nergens aan vast.

2. Gratis kennismakingsgesprek

Is de oppas ook enthousiast? Maak dan een afspraak om eerst rustig kennis te maken. Petsitters worden door het Pawshake-team gescreend zodat je zeker weet dat er alleen échte dierenliefhebbers in deze community te vinden zijn. Wij hebben dus de eerste check al voor je gedaan, maar zorg ook altijd dat je een uitgebreid kennismakingsgesprek organiseert. Zo'n gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Als je daarna toch nog even verder wil zoeken, dan is dat geen probleem.

Als je een kennismakingsmakingsgesprek organiseert vóórdat je reserveert, ben je verzekerd van de Pawshake Garantie: dat betekent dat je huisdier verzekerd is tegen dierenartskosten tijdens de reservering. Ook heb je recht op de reserverings- en tevredenheidsgarantie. Met een gerust hart op vakantie dus!

3. Reserveer & Relax!

Is het kennismakingsgesprek je bevallen? Dan kun je de oppas definitief reserveren. Je betaalt veilig online via Pawshake, je betaalt enkel het bedrag voor je reservering - géén abonnementskosten en je zit nergens aan vast. Wij bewaren het bedrag en betalen de oppas ná de reserveringsperiode uit. Na afloop kun je een beoordeling voor de oppas achterlaten.

Tijdens je vakantie staan we natuurlijk 24/7 voor je klaar bij de Pawshake klantendienst. Fijne vakantie!

Vind een dierenoppas bij jou in de buurt