Last-minute hondenoppas gezocht?

Author picture Paulien

HELP! We zijn morgen niet thuis en de hond zit alleen! Wat nu? In 5 stappen vind jij vandaag nog een dierenoppas.

Je kent het wel: je wil spontaan een weekendje weg, maar je hond kan niet mee. Of je had wel een hondenoppas geregeld, maar die heeft plotseling afgezegd. Gelukkig staat er altijd een heel leger aan dierenvrienden voor je klaar om je uit de brand te helpen.

Zoek je op korte termijn een hondenoppasser of dierenoppas? Hier zijn onze tips om razendsnel een geschikte petsitter te vinden:

1) Open de website of Pawshake app
en vul in de zoekbalk je locatie in
2) Voer direct de periode in
Zodat we weten welke oppassers er op dat moment beschikbaar zijn


3) Kies de juiste dienst
Kies voor hondenuitlaatservice, dagopvang hond, oppas aan huis of een andere dienst
4) Check de resultaten
Nu zie je de lijst met mogelijk beschikbare hondenoppassers en petsitters in de buurt
5) Zoek de meest actieve profielen
Contacteer de meest actieve profielen. Dat is een goede indicatie voor een snelle reactie en dus snelle oplossing. Let op de volgende kenmerken:

Maak kennis met elkaar

Maak op deze manier een shortlist van zeker 3 geschikte oppassers. Lees de profielen goed door. Sluiten deze oppassers precies aan bij wat jij zoekt? Perfect! Stuur een vrijblijvend berichtje door op 'contacteer' te klikken. Schrijf in je aanvraag zo duidelijk mogelijk waar je precies naar op zoek bent en wat je van de oppasser verwacht. Schrijf expliciet erbij dat je een snel antwoord nodig hebt, ook al wordt de aanvraag geweigerd.

Heb je beet? Super. Maak direct een afspraak om elkaar te ontmoeten. Ook al is het kort dag, ontmoet elkaar altijd vrijblijvend vooraf. Klikt het tussen jullie en de huisdieren? Dan kun je nu definitief boeken. Yes! Geregeld. Je kunt met een gerust hart op pad terwijl je hond of kat bij een lieve oppas verblijft.

Check nu alle dierenoppassen bij jou in de buurt!