Hondenoppas en kattenopvang in de buurt zijn razendpopulair

Author picture Paulien

De vakantie is bijna voorbij en veel baasjes komen weer opgeladen terug van een mooie reis. De afgelopen tijd hebben veel honden- en kattenbezitters gemerkt hoe handig het is om een petsitter in de buurt te hebben die voor je dieren zorgt als je op vakantie gaat. Veel baasjes schakelden deze zomer daarom een hondenoppas aan huis of een kattenliefhebber in die voor hun dieren zorgde. Hierdoor hebben heel veel dieren óók een superleuke zomervakantie gehad. Ben jij al lid van de Pawshake community?

De meeste dierenbezitters weten het wel: het is véél fijner als je een oppas in huiselijke kring kunt regelen. Want je wil je huisdier nu eenmaal liever niet naar een kennel brengen of het beestje meeslepen naar je verre vakantieadres. Zo dacht ook Sarah, die haar hond Juultje naar hondenoppasser Vera bracht. Bekijk hier het filmpje van hoe dat in z'n werk ging.

Bij terugkomst zijn de dieren natuurlijk héél blij om hun allerliefste baasje terug te zien, maar ook de eigenaren zijn heel blij en gelukkig dat er zo goed voor hun dieren is gezorgd. Geef daarom je favoriete petsitter een positieve review na afloop. Zo kunnen ook andere baasjes zien wat voor superfijne katten- en hondenoppassers er eigenlijk in de buurt zijn.Pawshake heeft oppassers voor alle huisdieren, en helpt zo baasjes en huisdieren aan fijne, betrouwbare opvang. Maar, je kunt ook zelf petsitter worden! Ben jij ook een groot dierenliefhebber? Maak gratis een profiel aan en ga aan de slag!

Voor alle petsitters, baasjes en hun dieren: geniet nog even van het staartje van de zomer. Ze kwispelt je al tegemoet :-)

Liefs, van
Pawshake