De leukste bijbaan aan huis: Oppassen op huisdieren

Author picture Paulien  - bijgewerkt: 27/10/2023

Als dierenoppas bij Pawshake kun je van je passie voor dieren bijbaantje maken, gewoon vanuit je eigen huis of bij je buurtgenoten thuis. In deze blog bespreken we waarom dierenoppas worden met Pawshake zo leuk is en hoe je kunt beginnen, inclusief handige tips voor het opzetten van een aantrekkelijk profiel. 

Waarom dierenoppas worden bij Pawshake? 

Ben jij zo'n type die op een feestje vooral met de hond speelt? Kijk je op je werk het liefst heel de dag stiekem kattenfilmpjes? Dan is dierenoppas worden echt wat voor jou :-)

Vrouw die twee honden uitlaat

 

De voordelen van dierenoppas worden bij Pawshake:

 1. Flexibiliteit: Als dierenoppas kun je zelf bepalen welke diensten je wilt aanbieden en wanneer je beschikbaar bent. Dit geeft je de vrijheid om je bijbaan aan te passen aan je schema.
 2. Liefde voor Dieren: Je hebt de kans om tijd door te brengen met schattige huisdieren en hen de aandacht te geven die ze verdienen.
 3. Extra Inkomen: Naast het genieten van de gezelschap van huisdieren, verdien je ook geld met je oppasdiensten. Een win-win situatie!

Oh ja, en dierenoppas worden bij Pawshake is helemaal gratis.

Schrijf je hier in als dierenoppas bij Pawshake

Hoe begin je als dierenoppas bij Pawshake?

Het starten als dierenoppas met Pawshake is supersimpel:
 
 1. Registratie: Meld je aan op de Pawshake-website of via de app
 2. Profiel aanmaken: Creëer een aantrekkelijk profiel. Vertel waarom je graag dierenoppas wil zijn en vertel iets over je ervaring. Vertel ook wat baasjes precies van jou kunnen verwachten als ze hun huisdier een jou toevertrouwen. Voeg leuke foto's van jezelf met huisdieren toe.
 3. Bepaal je prijs: Kies welke diensten je aanbiedt (bijvoorbeeld hondenuitlaatservice of kattenoppas aan huis) en bepaal je tarieven.
 4. Ontvang aanvragen: Zodra we je profiel hebben gecheckt en gepubliceerd, kunnen huisdiereigenaren contact met je opnemen. Pawshake zorgt voor de veiligheid met betalingen, verzekeringen en beoordelingen.
 5. Geniet van de dieren: Nu kun je genieten van het gezelschap van huisdieren door wandelingen, knuffels en speelsessies. Aan het eind van je oppasdienst wordt je automatisch uitbetaald.

Tips voor een succesvol profiel

Een aantrekkelijk profiel is van cruciaal belang om aanvragen van baasjes te krijgen. Let in elk geval hierop:

- Kies een mooie profielfoto van je gezicht en voeg sfeerfoto's met huisdieren toe.
- Beschrijf waarom je graag oppas wil worden en vertel iets over wat je precies te bieden hebt.
- Wees transparant over je beschikbaarheid en tarieven. Houd je beschikbaarheid in je kalender regelmatig bij.
- Voeg foto's toe van eerdere oppaservaringen om vertrouwen op te bouwen.

Hoe Pawshake werkt voor oppassers

Pawshake maakt het makkelijk om oppasklusjes in de buurt te vinden

 • Veiligheid: Pawshake biedt en dierenwelzijnsrichtlijnen om oppassers en huisdieren te beschermen. Met de verzekering is je oppasdier gedekt tegen dierenartskosten.
 • Flexibiliteit: Bepaal je eigen beschikbaarheid en kies welke diensten die je wilt aanbieden.
 • Betalingen: Pawshake handelt de betalingen veilig en online af. Je hoeft dus niet achter je geld aan, je wordt automatisch uitbetaald.
 • Beoordelingen: Baasjes kunnen na iedere boeking een beoordeling achterlaten, waardoor je reputatie groeit. Zo krijg je meer aanvragen en kun je langzaam je prijzen verhogen.

Kortom, met Pawshake biedt een unieke mogelijkheid om je liefde voor dieren om te zetten inde leukste bijbaan ter wereld. Je leert nieuwe mensen en dieren in je buurt kennen. En baasjes zijn hartstikke blij dat jij ze uit de brand kan helpen!

Meld je vandaag nog aan, bouw je profiel op en verwelkom nieuwe dierenvrienden in je leven. Het is de ideale bijbaan voor elke dierenliefhebber!

Word dierenoppas bij Pawshake