1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Oosthuizen

Kattenoppas, Oosthuizen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Sanne

6.2 km
EUR 12.5
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Zorgzame oppas🐾

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: vandaag
A

1. Sanne

Zorgzame oppas🐾6.2 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: vandaag
"Wij zijn net terug van onze vakantie en hebben Sanne gevonden via Pawshake om onze katten en hamster te verzorgen. Sanne is een zorgzame en lieve oppas. Ze deelde regelmatig een foto en update om ons op de hoogte te houden. Bedankt Sanne voor je goede zorgen en als ik weer een oppas nodig zou hebben weet ik je te vinden. Sanne is echt een aanrader om voor je dieren te laten zorgen."
IBeoordeling door Cindy
EUR 12.5
/Dag
A

2. Fatma

6.9 km
EUR 11
/Dag
8 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Safety, cleanliness, cuddles & playtime 🐕🐈🐰❤️

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 10 dagen geleden
A

2. Fatma

Safety, cleanliness, cuddles & playtime 🐕🐈🐰❤️6.9 km
(8 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 10 dagen geleden
"Super happy with Fatma. She communicates promptly, and even though it clearly shows that she takes her responsibilities very seriously, she genuinely enjoys doing what she does. We could see our cats open up really fast to her, and start accepting, and loving her. We will definitely be considering Fatma for any future cat sitting needs, as we fully trust her with our cats."
ABeoordeling door Kalpik
EUR 11
/Dag
N

3. Ingrid

5.7 km
EUR 15
/Dag
14 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Enthousiaste Dierenliefhebster

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
N

3. Ingrid

Enthousiaste Dierenliefhebster5.7 km
(14 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Ingrid heeft een weekje op onze Britse korthaar gepast tijdens onze vakantie. Wij vonden het best een beetje spannend om onze kat "alleen" thuis te laten en door iemand te laten verzorgen, maar gelijk vanaf de eerste kennismaking met Ingrid voelde het goed en heel vertrouwd. Ingrid heeft een enorm groot hart voor dieren en kan uren knuffelen. :-) Ze verzorgt dieren echt vanuit een intrinsieke motivatie, en geniet er ook zelf van. Heerlijk om te zien! Ze is twee keer per dag langs gekomen en heeft echt lange tijd doorgebracht met onze kat. Ze stuurde iedere dag een fotootje of filmpje....en het was heeeel goed te zien hoe onze kat er van genoot.. Ingrid, we waren echt super blij met je en je mag zeker vaker komen oppassen!! Ps. Muck mist je wel een beetje hoor!! ;-)"
ABeoordeling door Marjanne
EUR 15
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Oosthuizen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Oosthuizen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Oosthuizen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Oosthuizen. Meer dan 4900 kattenbaasjes in Oosthuizen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.