Pawshake logo

Kattenoppas Alkmaar

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

17.5 EUR
/dag
Inloggen om Paul als favoriet te markeren.

Paul

4 km - Bergen nh

Pusch' Poezen

6
2 terugkerende gasten
16 EUR
/dag
Inloggen om Monique als favoriet te markeren.

Monique

6 km - Heerhugowaard

Pas Met Liefde Op Je Katten

45
13 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Kelly als favoriet te markeren.

Kelly

2 km - Alkmaar

A bit about me

5
2 terugkerende gasten
14 EUR
/dag
Inloggen om Anne als favoriet te markeren.

Anne

1 km - Alkmaar

Cat sitter/Kattenoppas Alkmaar

2
2 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Jasmijn (& Joe) als favoriet te markeren.

Jasmijn (& Joe)

1 km - Alkmaar

No job is too big, no pup is too small! #pawpatrol

Woont samen met Jack Russell Olive
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Alkmaar je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Alkmaar zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Alkmaar die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Alkmaar. Meer dan 1426 kattenbaasjes in Alkmaar hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Alkmaar