Pawshake logo

Kattenoppas Assendelft

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

16 EUR
/dag
Inloggen om Diana als favoriet te markeren.

Diana

6 km - Westzaan

Diana Kleij-reurts

23
6 terugkerende gasten
11 EUR
/dag
Inloggen om Natalia als favoriet te markeren.

Natalia

3 km - Amsterdam

Naty Brazilian Petsitter

3
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
15 EUR
/dag
Inloggen om Debbie als favoriet te markeren.

Debbie

7 km - Heemskerk

Debbie Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
10 EUR
/dag
Inloggen om Krista als favoriet te markeren.

Krista

7 km - Beverwijk

Hondenfeestje :)

Laatst gecontacteerd: gisteren
15 EUR
/dag
Inloggen om Mark als favoriet te markeren.

Mark

6 km - Amsterdam

Gone To The Dogs

Antwoordt meestal binnen enkele uren
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Assendelft je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Assendelft zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Assendelft die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Assendelft. Meer dan 2381 kattenbaasjes in Assendelft hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Assendelft