1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Alkmaar

Dierenoppas, Alkmaar

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Paul

1. Paul

4.3 km - Bergen nh

17.5 EUR

/Dag
9 beoordelingen
3
terugkerende gasten

Pusch' Poezen

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geledenLaatst actief: gisteren
Paul

1. Paul

Pusch' Poezen4.3 km - Bergen nh
(9 beoordelingen)
3 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geledenLaatst actief: gisteren
"Voor ons de eerste keer dat er iemand thuis voor onze katten kwam zorgen, stiekem zagen we er best tegen op. Maar bij de kennismaking al gelijk een goed gevoel, en dit is alleen maar bevestigd! We kregen dagelijks een update met leuke foto's, maar ook toen een van onze katten last had van zijn oogje werd dit gelijk gecommuniceerd en overlegd waar we ons prettig bij voelde om te doen. Dus als je naar een betrouwbare en lieve oppas zoekt, dan heb je er nu één gevonden. Dank je wel voor jullie goede zorgen!"
Beoordeling door Leonie

17.5 EUR

/Dag
Marko en Tamara

2. Marko en Tamara

0.1 km - Alkmaar

21 EUR

/Dag
2 beoordelingen

Marko & Tamara : Huisdierverzorging & schoonmaak.

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geledenLaatst actief: vandaag
Marko en Tamara

2. Marko en Tamara

Marko & Tamara : Huisdierverzorging & schoonmaak.0.1 km - Alkmaar
(2 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geledenLaatst actief: vandaag
"Marko and Tamara are super nice people who truly loves animals. They were thourough and really took great care of our 2 cats for 2 weeks. Would 100% hire them again and recommand them. "
Beoordeling door Pauline

21 EUR

/Dag
Daniela

3. Daniela

0.6 km - Alkmaar

16 EUR

/Dag
25 beoordelingen
13
terugkerende gasten

Dana, Cat Sitter Alkmaar

Laatst gereserveerd: 10 dagen geledenLaatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
Daniela

3. Daniela

Dana, Cat Sitter Alkmaar0.6 km - Alkmaar
(25 beoordelingen)
13 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 10 dagen geledenLaatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
"Daniela was very responsive in our communications, and really caring of my cats. She sent me through photos and notes about the cats everyday whilst I was away, which kept me from worrying about them. They were clearly well cared for. I would definitely recommend Daniela as a pet sitter!"
Beoordeling door Samantha

16 EUR

/Dag
Kelly

4. Kelly

2 km - Alkmaar

15 EUR

/Dag
8 beoordelingen
2
terugkerende gasten

A bit about me

Laatst actief: 2 dagen geledenWoont samen met 1 kat
Kelly

4. Kelly

A bit about me2 km - Alkmaar
(8 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst actief: 2 dagen geledenWoont samen met 1 kat
"Kelly is the very best cat sitter you can imagine! She took excellent care and spent a lot of time with our old cat. From day 3 on, our cat was already waiting for Kelly on the window sims towards the front garden. Kelly even brought little toys and spoiled our cat with snacks. They became good friends. Every day Kelly sent me pictures and videos of our cat so I knew she is in good hands and I don't need to worry while I'm away. I can highly recommend Kelly. She is a very kind and positive person with a huge heart for animals. I will definitely book Kelly again. "
Beoordeling door Jana

15 EUR

/Dag
Cassi

5. Cassi

3.9 km

10 EUR

/Dag
Nieuwe oppas

15+ yrs experience of dog and house sitting.

Laatst actief: 7 dagen geleden
Cassi

5. Cassi

Nieuwe oppas
15+ yrs experience of dog and house sitting.3.9 km
Laatst actief: 7 dagen geleden

10 EUR

/Dag
Andreea

6. Andreea

0.8 km - Alkmaar

12 EUR

/Dag

Loving Cat Sitter For Holidays

Woont samen met 2 kattenAntwoordt meestal binnen een dag
Andreea

6. Andreea

Loving Cat Sitter For Holidays0.8 km - Alkmaar
Woont samen met 2 kattenAntwoordt meestal binnen een dag

12 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Alkmaar beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Alkmaar of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Alkmaar. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Alkmaar beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Alkmaar goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Alkmaar. Meer dan 1811 huisdiereigenaar in Alkmaar hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.