1. Dierenoppas
  2. Alkmaar

Dierenoppas, Alkmaar

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
P

1. Paul

4.3 km
€ 17,5
/Dag
11 beoordelingen
4
terugkerende gasten

Pusch' Poezen

Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
P

1. Paul

Pusch' Poezen4.3 km
(11 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
"Voor ons de eerste keer dat er iemand thuis voor onze katten kwam zorgen, stiekem zagen we er best tegen op. Maar bij de kennismaking al gelijk een goed gevoel, en dit is alleen maar bevestigd! We kregen dagelijks een update met leuke foto's, maar ook toen een van onze katten last had van zijn oogje werd dit gelijk gecommuniceerd en overlegd waar we ons prettig bij voelde om te doen. Dus als je naar een betrouwbare en lieve oppas zoekt, dan heb je er nu één gevonden. Dank je wel voor jullie goede zorgen!"
LBeoordeling door Leonie
€ 17,5
/Dag
D

2. Daniela

1.1 km
€ 20
/Dag
1 beoordeling

betrouwbare dierenvriend met oog voor detail

Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
D

2. Daniela

betrouwbare dierenvriend met oog voor detail1.1 km
(1 beoordeling)
Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
"Daniela has been very forthcoming and caring for our cats! She made sure they would not miss playtime as well as plenty of petting!"
GBeoordeling door Gianluca
€ 20
/Dag
D

3. Daniela

0.6 km
€ 18
/Dag
26 beoordelingen
14
terugkerende gasten

Dana, Cat Sitter Alkmaar

Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
D

3. Daniela

Dana, Cat Sitter Alkmaar0.6 km
(26 beoordelingen)
14 terugkerende gasten
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
"Daniela was very responsive in our communications, and really caring of my cats. She sent me through photos and notes about the cats everyday whilst I was away, which kept me from worrying about them. They were clearly well cared for. I would definitely recommend Daniela as a pet sitter!"
SBeoordeling door Samantha
€ 18
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Alkmaar beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Alkmaar of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Alkmaar. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Alkmaar beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Alkmaar goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Alkmaar. Meer dan 2052 huisdiereigenaar in Alkmaar hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.