1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Heerhugowaard

Kattenoppas, Heerhugowaard

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
O

1. Monique

1.1 km
EUR 18
/Dag
55 beoordelingen
18
terugkerende gasten

Pas Met Liefde Op Je Katten

Laatst gereserveerd: gisteren
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
O

1. Monique

Pas Met Liefde Op Je Katten1.1 km
(55 beoordelingen)
18 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: gisteren
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Monique is een TOP oppas. Ze is superlief voor mijn katten Nala, Luna en Simba. Ze neemt ook de tijd voor de eerste kennismaking. Dit is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een oppas aan huis en het is mij en de katten :-) heel goed bevallen. Ze konden lekker thuis blijven in hun eigen omgeving. Ik heb een kattenluikje op chip dus ze konden ook lekker naar buiten. Vrijwel iedere dag kreeg ik filmpjes/foto's van Nala, Luna en Simba. De katten waren relaxed toen ik thuiskwam en gelukkig ook blij om mij weer te zien :-). Volgende keer vraag ik Monique zeker weer."
ABeoordeling door Natasja
EUR 18
/Dag
A

2. Marko en Tamara

6.4 km
EUR 35
/Dag
5 beoordelingen

Marko & Tamara : Huisdierverzorging.

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
A

2. Marko en Tamara

Marko & Tamara : Huisdierverzorging.6.4 km
(5 beoordelingen)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Very happy with Tamara and Marko's service. They took care of our 2 kitties for almost a full week and provided daily updates, making it a stress-free experience. Much appreciated and recommended!"
NBeoordeling door Andreea
EUR 35
/Dag
A

3. Daniela

6.9 km
EUR 18
/Dag
26 beoordelingen
14
terugkerende gasten

Dana, Cat Sitter Alkmaar

Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
A

3. Daniela

Dana, Cat Sitter Alkmaar6.9 km
(26 beoordelingen)
14 terugkerende gasten
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
"Daniela was very responsive in our communications, and really caring of my cats. She sent me through photos and notes about the cats everyday whilst I was away, which kept me from worrying about them. They were clearly well cared for. I would definitely recommend Daniela as a pet sitter!"
ABeoordeling door Samantha
EUR 18
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Heerhugowaard je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Heerhugowaard zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Heerhugowaard die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Heerhugowaard. Meer dan 587 kattenbaasjes in Heerhugowaard hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.