1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Bergen

Kattenoppas, Bergen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Paul

1.6 km
EUR 17.5
/Dag
9 beoordelingen
4
terugkerende gasten

Pusch' Poezen

Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
A

1. Paul

Pusch' Poezen1.6 km
(9 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
"Voor ons de eerste keer dat er iemand thuis voor onze katten kwam zorgen, stiekem zagen we er best tegen op. Maar bij de kennismaking al gelijk een goed gevoel, en dit is alleen maar bevestigd! We kregen dagelijks een update met leuke foto's, maar ook toen een van onze katten last had van zijn oogje werd dit gelijk gecommuniceerd en overlegd waar we ons prettig bij voelde om te doen. Dus als je naar een betrouwbare en lieve oppas zoekt, dan heb je er nu één gevonden. Dank je wel voor jullie goede zorgen!"
EBeoordeling door Leonie
EUR 17.5
/Dag
A

2. Marko en Tamara

5.8 km
EUR 25
/Dag
4 beoordelingen

Marko & Tamara : Huisdierverzorging & schoonmaak.

Laatst actief: vandaag
Woont samen met 3 katten
A

2. Marko en Tamara

Marko & Tamara : Huisdierverzorging & schoonmaak.5.8 km
(4 beoordelingen)
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 3 katten
"Very happy with Tamara and Marko's service. They took care of our 2 kitties for almost a full week and provided daily updates, making it a stress-free experience. Much appreciated and recommended!"
NBeoordeling door Andreea
EUR 25
/Dag
U

3. Susanne

3.7 km
EUR 10
/Dag
34 beoordelingen
6
terugkerende gasten

Happy Animalplace

Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: gisteren
U

3. Susanne

Happy Animalplace3.7 km
(34 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: gisteren
"Super fijn dat Susanne voor onze dieren heeft gezorgd. We konden daardoor gerust op vakantie. Zeker een aanrader en we hopen dat ze de volgende keer weer kan."
VBeoordeling door Yvon
EUR 10
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Bergen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Bergen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Bergen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Bergen. Meer dan 486 kattenbaasjes in Bergen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.