1. Kattenoppas
  2. Beets

Kattenoppas, Beets

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
I

1. Ingrid

5.8 km
vanaf
€ 15
/dag
15 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Enthousiaste Dierenliefhebster

Woont samen met 4 katten
Antwoordt meestal binnen een dag
I

1. Ingrid

Enthousiaste Dierenliefhebster5.8 km
(15 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Woont samen met 4 katten
Antwoordt meestal binnen een dag
"Ingrid heeft een weekje op onze Britse korthaar gepast tijdens onze vakantie. Wij vonden het best een beetje spannend om onze kat "alleen" thuis te laten en door iemand te laten verzorgen, maar gelijk vanaf de eerste kennismaking met Ingrid voelde het goed en heel vertrouwd. Ingrid heeft een enorm groot hart voor dieren en kan uren knuffelen. :-) Ze verzorgt dieren echt vanuit een intrinsieke motivatie, en geniet er ook zelf van. Heerlijk om te zien! Ze is twee keer per dag langs gekomen en heeft echt lange tijd doorgebracht met onze kat. Ze stuurde iedere dag een fotootje of filmpje....en het was heeeel goed te zien hoe onze kat er van genoot.. Ingrid, we waren echt super blij met je en je mag zeker vaker komen oppassen!! Ps. Muck mist je wel een beetje hoor!! ;-)"
MBeoordeling door Marjanne
vanaf
€ 15
/dag
S

2. Soraia

6.4 km
vanaf
€ 12
/dag
6 beoordelingen

Best place to stay

Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
S

2. Soraia

Best place to stay 6.4 km
(6 beoordelingen)
Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
"Shi is the best and I had the best trip . Because my pets were relax and she treated them very well . She toom care of my pets and devoted special time to them. "
NBeoordeling door nima
vanaf
€ 12
/dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Beets je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Beets zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Beets die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Beets. Meer dan 4979 kattenbaasjes in Beets hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.