Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Oosthuizen

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

location
HondenuitlaatserviceHondenuitlaatservice
closedContainer
Selecteer a.u.b. je datums
closedContainer
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HondenuitlaatserviceHondenuitlaatservice
closedContainer
Nabij
location
Datums
Selecteer a.u.b. je datums
closedContainer
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/wandeling
Inloggen om Esther als favoriet te markeren.

Esther

6 km - Purmerend

Liefdevolle oppasser voor huisdieren

Laatst actief: gisteren
Hoi Baasjes! Ik ben Esther, dieren zijn altijd mijn passie geweest en ik heb hier uiteindelijk ook de opleiding voor ge ...
Lees meer
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Martijn als favoriet te markeren.

Martijn

6 km - Purmerend

Gemotiveerde dierenvriend

1
Hallo hoe gaat het ermee, Ik ben Martijn, ik ben 18 jaar en ik woon in purmerend. Ik volg de opleiding Dierverzorging op ...
Lees meer
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Ingrid als favoriet te markeren.

Ingrid

6 km - Middenbeemster

Enthousiaste Dierenliefhebster

13
2 terugkerende gasten
Beoordeling door Mick:Super enthousiaste en lieve oppas/uitlaat voor onze hond. Heel blij mee ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook hondenuitlaatservice in

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Oosthuizen. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Oosthuizen, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Oosthuizen vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Oosthuizen. Meer dan 2359 hondeneigenaars in Oosthuizen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Oosthuizen

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.