1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Zevenaar

Logeren, Zevenaar

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
W

1. Wendy

20 km
€ 38
/Nacht
6 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Ik heb het totaalpakket! Uitlaatservice & oppas aan huis

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
W

1. Wendy

Ik heb het totaalpakket! Uitlaatservice & oppas aan huis20 km
(6 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
"Wendy is een rustig persoon en gaat zeer goed met honden om. Mooie locatie, met een afgeschermde tuin, waar de honden lekker kunnen rennen. Wij kunnen haar van harte aanraden. reinald en gerda."
RBeoordeling door Reinald en Gerda
€ 38
/Nacht
L

2. Lidiya

11.8 km
€ 30
/Nacht

Pet lover Lidiya

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 12 dagen geleden
L

2. Lidiya

Pet lover Lidiya 11.8 km
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 12 dagen geleden
€ 30
/Nacht
K

3. Kim

3.6 km
€ 35
/Nacht
4 beoordelingen

Een echte dierenliefhebber in hart en nieren.

Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
K

3. Kim

Een echte dierenliefhebber in hart en nieren. 3.6 km
(4 beoordelingen)
Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
"Onze Max heeft het heel fijn gehad bij Kim! Kim heeft hem mee genomen naar mooie uitlaatplekken waar hij lekker kon spelen en rennen met andere honden. Ze heeft foto's gestuurd en korte filmpjes, zodat ik kon meegenieten en op de hoogte bleef van Max zijn verblijf bij haar. Dankjewel Kim, super! "
MBeoordeling door moira
€ 35
/Nacht
A

4. Aisi Rosa

12.9 km
€ 50
/Nacht
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
A

4. Aisi Rosa

12.9 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
€ 50
/Nacht
L

5. Laura

11.8 km
€ 50
/Nacht
44 beoordelingen
15
terugkerende gasten

Dierenvriend

Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
L

5. Laura

Dierenvriend11.8 km
(44 beoordelingen)
15 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
€ 50
/Nacht
M

6. miley

17.3 km
€ 50
/Nacht

Petfriendly, experience with dogs, cats, birds and guineapig

M

6. miley

Petfriendly, experience with dogs, cats, birds and guineapig 17.3 km
€ 50
/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Zevenaar. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Zevenaar flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Zevenaar).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Zevenaar lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Zevenaar. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Zevenaar die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Zevenaar. Meer dan 84 hondenbezitters in Zevenaar hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.97/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.