1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Weert

Logeren, Weert

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
R

1. Irene

10 km
EUR 25
/Nacht
3 beoordelingen

Pets lover

Laatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
R

1. Irene

Pets lover10 km
(3 beoordelingen)
Laatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
"Thank you very much Irene (and your mother too =) ) for taking care of our Bea. Bea stayed with Irene and a friendly dog for a 3 week stay. Just like a child 1st day was a bit sad because it's a new place. But it was very well received by people who understand very well how to deal with our furry friends. After that was like home with more and new frends. Bea was absolutelly happy during the stay Thanks Again Irene =) See you next time soon!"
OBeoordeling door Gonçalo
EUR 25
/Nacht
I

2. Ria

4.7 km
EUR 25
/Nacht
14 beoordelingen
4
terugkerende gasten

Liefdevol oppasadres !

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
I

2. Ria

Liefdevol oppasadres !4.7 km
(14 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
"Ervaren honden oppas die veel tijd heeft voor jouw hond. Wij hebben een zeer positieve ervaring met Ria en Buddy. Onze Franse Bulldog Louis heeft een geweldige week gehad. Dagelijks updates met foto's en video's. Louis zal zeker nog eens komen logeren."
MBeoordeling door Amber
EUR 25
/Nacht
I

3. Nina

9.6 km
EUR 25
/Nacht
9 beoordelingen
3
terugkerende gasten

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: gisteren
I

3. Nina

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!9.6 km
(9 beoordelingen)
3 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: gisteren
"Het was de eerste keer dat wij zonder hhond met vakantie gingen . Al onze honden gingen altijd mee omdat we de traditionele opvang niet leuk vonden . Voor iedereen die dat ook vind ik de opvang aan huis , zoals bij Nina perfect .Je kunt je hond met wen gerust hart achterlaten bij de thuisopvang . Voor herhaling vatbaar "
IBeoordeling door Liesbeth
EUR 25
/Nacht
U

4. Burhan

7 km - Budel
EUR 30
/Nacht
3 beoordelingen

Petsitter for dogs and cats

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
U

4. Burhan

Petsitter for dogs and cats7 km - Budel
(3 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
"Burhan and Willem were so good with Tuco. He was so happy during the whole week that I was doubting if he would want to return home 😅 Communication went quite well, a lot of updates from day to day… even though I booked with such a short notice we were able to align it. Thank you so much 😊 "
ABeoordeling door Daniela
EUR 30
/Nacht
E

5. Bentley s Pet Service

7.8 km
EUR 41
/Nacht
16 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Dierenoppas.

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat, 1 hond
E

5. Bentley s Pet Service

Dierenoppas. 7.8 km
(16 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat, 1 hond
"Een hele fijne communicatie: voor kennismaking kwam ze bij ons thuis langs, omdat Simba snel wagenziek is. Tijdens verblijf regelmatig updates in de vorm van foto’s en filmpjes ontvangen. Er was persoonlijke zorg voor Simba en hij kon heerlijk spelen met andere honden. Toen hij moe was, is hij apart gezet zodat hij wat kon uitrusten. In de nacht in bench, wat hij gewend is; zijn eigen knusse plekje. Ik kan deze oppas voor honden aanbevelen."
ABeoordeling door Jantine
EUR 41
/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Weert. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Weert flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Weert).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Weert lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Weert. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Weert die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Weert. Meer dan 356 hondenbezitters in Weert hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.