Pawshake logo

Hondenoppas Warmond

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Frederico als favoriet te markeren.

Frederico

3 km - Oegstgeest

Oegstgeest Pet Caring

23
7 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Laura & Abel als favoriet te markeren.

Laura & Abel

19 km - Den Haag

Full-time Doggies Lovers

51
24 terugkerende gasten
10 EUR
/nacht
Inloggen om Hunter als favoriet te markeren.

Hunter

18 km - Den Haag

flexible and caring couple!

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Iva and Robin als favoriet te markeren.

Iva and Robin

19 km - Den haag

Iva and Robin

69
28 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Ralitsa als favoriet te markeren.

Ralitsa

16 km - Hoofddorp

Dog care and boarding in green & quiet Hoofddorp

3
Laatst gereserveerd: 3 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
27 EUR
/nacht
Inloggen om Jessica als favoriet te markeren.

Jessica

6 km - Leiden

Looking For New Cuddly Friends

17
3 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Leon als favoriet te markeren.

Leon

12 km - Nieuw-vennep

Gespecialiseerde Huisdieren Oppas!

9
3 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Filipe als favoriet te markeren.

Filipe

3 km - Oegstgeest

Experienced Sitter

16
4 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Sabine En Wybrand als favoriet te markeren.

Sabine En Wybrand

19 km - Den haag

Doggie Care

49
32 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Jacki als favoriet te markeren.

Jacki

16 km - Den haag

Animal Love

32
23 terugkerende gasten
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Warmond. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Warmond flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Warmond).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Warmond lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Warmond. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Warmond die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Warmond. Meer dan 1463 hondenbezitters in Warmond hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Warmond