1. Logeren
  2. Sevenum

Logeren, Sevenum

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
J

1. Junee

19.9 km
ā‚¬Ā 35
/Nacht
5 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Ervaren hondenoppas met omheinde tuin. Zonder eigen hondšŸ¶

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
J

1. Junee

Ervaren hondenoppas met omheinde tuin. Zonder eigen hondšŸ¶19.9 km
(5 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Heel vriendelijke, lieve mensen! Onze hond Kasper werd met veel liefde omringd en heerlijk vertroeteld! Er werd rekening gehouden met onze wensen. Doordat we regelmatig een foto doorgestuurd kregen en een berichtje, waren we heel gerust en zagen dat Kasper het naar zijn zin had! We zijn zeer tevreden van onze oppas, Junee. Een volgende keer gaan we ongetwijfeld opnieuw naar haar. Nogmaals bedankt Junee om zo goed voor Kasper te zorgen!"
DBeoordeling door Dave
ā‚¬Ā 35
/Nacht
F

2. FlƔvia

19.5 km
ā‚¬Ā 40
/Nacht
21 beoordelingen
7
terugkerende gasten

The best place for your pet while you are enjoying šŸ±šŸ¶

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
F

2. FlƔvia

The best place for your pet while you are enjoying šŸ±šŸ¶19.5 km
(21 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
"Flavia was wonderful with our babies. They are both seniors dogs, Flavia was super attentive and careful with the extra care they need. Super patient, communicative, she did everything to make our babies stay pleasant. Even when they gave extra work, she was really nice and comprehensive with their quirkies. She keeps us informed during the day with texts, videos and photos, what made us feel more relaxed on leaving our boys. Highly recommended. =)"
RBeoordeling door Roberta
ā‚¬Ā 40
/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Sevenum. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Sevenum flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Sevenum).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Sevenum lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Sevenum. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Sevenum die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Sevenum. Meer dan 59 hondenbezitters in Sevenum hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright Ā© 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.