Pawshake logo

Hondenoppas Lelystad

Je hond logeert bij de oppas thuis

location
LogerenLogeren
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
LogerenLogeren
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/nacht
Inloggen om Charlene als favoriet te markeren.

Charlene

17 km - Almere

Cat Specialist Host

24
8 terugkerende gasten
Beoordeling door Robin:I could not have found a better person to look after my cat during my vacation. She has cats of her own and my cat becam ...
Lees meer
35 EUR
/nacht
Inloggen om Dionne als favoriet te markeren.

Dionne

18 km - Almere

House with big playground & fenched garden for doggie dates

3
2 terugkerende gasten
Beoordeling door Loraine:Dionne is goed in omgang met honden, zelfs toen zijzelf niet lekker voelde heeft ze goed op Goku gepast. Het was voor on ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Roxanne als favoriet te markeren.

Roxanne

1 km - Lelystad

Logeren bij Ridder!!

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Ik ben Ridder, een Mopsje van 2. Ik hou erg van spelen en vind het daarom leuk als ik af en toe een logeetje heb. Een le ...
Lees meer
50 EUR
/nacht
Inloggen om Maria als favoriet te markeren.

Maria

16 km - Biddinghuizen

I like dogs and walking a lot with them.

Nieuwe oppas
Laatst actief: 4 dagen geleden
Hello pet owner, I am Maria Angelica, but everybody calls me just Maria, and I will love to take care of your dog. I lov ...
Lees meer
1

Andere diensten in Lelystad

Pawshake biedt ook hondenoppas diensten in

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Lelystad. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Lelystad flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Lelystad).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Lelystad lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Lelystad. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Lelystad die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Lelystad. Meer dan 52 hondenbezitters in Lelystad hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Lelystad

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.