1. Logeren
  2. Kerk Avezaath

Logeren, Kerk Avezaath

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
M

1. Marion

19 km
€ 25
/Nacht
5 beoordelingen
1
terugkerende gast

Betrouwbare oppas met ruimte voor uw lieveling!

Laatst actief: gisteren
Antwoordt meestal binnen enkele uren
M

1. Marion

Betrouwbare oppas met ruimte voor uw lieveling!19 km
(5 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: gisteren
Antwoordt meestal binnen enkele uren
"Jaydi werd vriendelijk ontvangen en ik ook. Ze heeft het er goed naar haar zin gehad. Stond al water klaar voor haar. Zou zeker als ik weer oppas nodig heb haar met een gerust hart weer bij Marion brengen. "
TBeoordeling door Trudi
€ 25
/Nacht
S

2. Susi

11.6 km
€ 40
/Nacht
7 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Susi dog & cat lover 💛 🐾

Laatst actief: gisteren
Antwoordt meestal binnen een uur
S

2. Susi

Susi dog & cat lover 💛 🐾11.6 km
(7 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst actief: gisteren
Antwoordt meestal binnen een uur
"I can totally recommend Susi as a caring and loving Pawshaker! The communication was so fluent that it made a pleasure for us to leave our dog to her care. Our dog loves her and we would love it if he can stay more often with her. Thanks so much Susi for taking such good care of our dog and for taking the request on such a short notice! RECOMMENDED"
UBeoordeling door Ulrike
€ 40
/Nacht
L

3. Lilian

18.5 km
€ 12
/Nacht
56 beoordelingen
38
terugkerende gasten

Huisdieroppas Flip & Co

Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 5 katten, 1 hond
L

3. Lilian

Huisdieroppas Flip & Co18.5 km
(56 beoordelingen)
38 terugkerende gasten
Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 5 katten, 1 hond
"Lilian heeft super goed voor onze twee katten gezorgd. Dit was de eerste keer dat de katten uit logeren gingen. Bij het brengen voelde het direct goed en vertrouwd waardoor ik me geen moment zorgen heb gemaakt (een kat is nogal eenkennig). Het verblijf ik leuk voor katten ingericht en bij mooi weer kunnen ze naar buiten. Lilian heeft regelmatig foto’s, filmpjes en updates gestuurd. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!"
KBeoordeling door Kelly
€ 12
/Nacht
J

4. Jolien

14.9 km
€ 40
/Nacht
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Ervaren opvang in huiselijke sfeer! 🐾

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 2 dagen geleden
J

4. Jolien

Ervaren opvang in huiselijke sfeer! 🐾14.9 km
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 2 dagen geleden
"We zijn heel erg tevreden over het oppassen. Onze hond is wat angstig voor nieuwe situaties en heeft wat tijd nodig om te wennen. Bij Jolien heeft ze alle ruimte gekregen en je merkt dat ze daar veel ervaring in heeft. Ollie heeft het super naar haar zin gehad en daardoor wij ook!"
IBeoordeling door Inge
€ 40
/Nacht
A

5. Anouk

16.5 km
€ 20
/Nacht
7 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Geduldige hondenliefhebber

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 11 dagen geleden
A

5. Anouk

Geduldige hondenliefhebber16.5 km
(7 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 11 dagen geleden
€ 20
/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Kerk Avezaath. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Kerk Avezaath flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Kerk Avezaath).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Kerk Avezaath lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Kerk Avezaath. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Kerk Avezaath die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Kerk Avezaath. Meer dan 602 hondenbezitters in Kerk Avezaath hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.