1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. IJsselmuiden

Logeren, IJsselmuiden

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Naomi

11 km
EUR 15
/Nacht

Hondenoppas zwolle

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
A

1. Naomi

Hondenoppas zwolle11 km
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
EUR 15
/Nacht
L

2. Flory

2.8 km
EUR 60
/Nacht
2 beoordelingen

Hondenoppas - Een tweede thuis voor jouw vierpotige Vriend!

Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
L

2. Flory

Hondenoppas - Een tweede thuis voor jouw vierpotige Vriend! 2.8 km
(2 beoordelingen)
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
"Onze Axl heeft een heerlijk weekend achter de rug bij Flory 💕 hun lieve Tofie was ook helemaal gek op Axl en Axl op haar, waardoor ze het hele weekend fijn gespeeld hebben. Ook zijn Flory en haar partner gaan wandelen in het bos en hebben ze er voor gezorgd dat Axl een onvergetelijke tijd heeft gehad! Ze hielden ons up to date door middel van foto's en videos en het voelde erg vertrouwd. Axl was in goede handen en we zullen Flory zeker weer boeken in de toekomst, ze zijn ontzettend flexibel, echt een aanrader!! 🙏🏻 Heel erg bedankt voor alle goede zorgen ✨"
IBeoordeling door Linda
EUR 60
/Nacht
H

3. Chantal

15.3 km
EUR 26
/Nacht
4 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Ben jij ons nieuwe speel maatje?!.

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
H

3. Chantal

Ben jij ons nieuwe speel maatje?!.15.3 km
(4 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
"Fijne plek, goed met de honden! "
LBeoordeling door Alyssa
EUR 26
/Nacht
M

4. Emmy

16.5 km
EUR 45
/Nacht

Liefde voor viervoeters

Laatst actief: 8 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
M

4. Emmy

Liefde voor viervoeters16.5 km
Laatst actief: 8 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
EUR 45
/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in IJsselmuiden. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in IJsselmuiden flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in IJsselmuiden).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in IJsselmuiden lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in IJsselmuiden. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in IJsselmuiden die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in IJsselmuiden. Meer dan 6 hondenbezitters in IJsselmuiden hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.