1. Logeren
  2. IJsselmuiden

Logeren, IJsselmuiden

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
R

1. Romy

11.8 km - Zwolle
vanaf
€ 20
/nacht
Nieuwe oppas

Hondenliefhebber!

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
R

1. Romy

Nieuwe oppas
Hondenliefhebber!11.8 km - Zwolle
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
vanaf
€ 20
/nacht
N

2. Naomi

11 km
vanaf
€ 15
/nacht
4 beoordelingen

Hondenoppas zwolle

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
N

2. Naomi

Hondenoppas zwolle11 km
(4 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Fijne kennismaking gehad in het najaar en Amigo voelde zich meteen op z'n gemak. Ik heb hem dan ook met een goed gevoel voor zijn logeerweek naar Zwolle gebracht. Zoals het in de omschrijving staat beschreven, hebben we het ook ervaren in de praktijk. Naomi en Juriën zijn erg betrokken bij het welzijn van je hond. Persoonlijke aandacht, duur van uitlaten afhankelijk van wat je hond aan kan, hanteren van dezelfde afspraken met eten en wat de hond thuis mag (bijv. wel of niet op de bank). Door thuiswerken kan hij ook gezellig op kantoor erbij liggen. Onze hond is al een senior en toen hij moeilijker ging lopen, even afstemming gehad over de pijnmedicatie, die hij voor zo nodig mocht hebben. Fijn dat er zulke korte lijnen waren. Op dag 1 had hij ook nog oordruppels voor een oorontsteking, dit was ook geen probleem. Meerdere leuke foto's gehad en bij ophalen was Amigo heel relaxed. Hij heeft echt een leuke week gehad! Kortom we, inclusief Amigo :-), zijn heel positief over dit oppasadres! "
SBeoordeling door Sandra
vanaf
€ 15
/nacht
C

3. Chantal

15.3 km
vanaf
€ 27
/nacht
9 beoordelingen
4
terugkerende gasten

Ben jij ons nieuwe speel maatje?!.

Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
C

3. Chantal

Ben jij ons nieuwe speel maatje?!.15.3 km
(9 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
"Fijne plek, goed met de honden! "
ABeoordeling door Alyssa
vanaf
€ 27
/nacht
J

4. Jeroen

13.8 km
vanaf
€ 30
/nacht
22 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Persoonlijke hondenoppas

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
J

4. Jeroen

Persoonlijke hondenoppas13.8 km
(22 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"We hadden Twisty nog maar net uit het asiel gehaald toen we een week weg moesten. We zagen daar nogal tegenop, maar het kon niet anders. We zagen een dierenpension voor Twisty niet zitten want dan zou ze opnieuw in een hok komen en dat zou teveel stress voor haar zijn. We hebben toen gezocht naar een soort persoonlijk begeleider voor het hondje en kwamen via Pawshake bij Jeroen terecht, Twisty had het niet beter kunnen treffen ! Toen we haar weer ophaalden na een week kregen we een inmiddels (na het verblijf in het asiel) zeer ontspannen hondje mee naar huis ! Fantastische ervaring en voor Twisty en ons is Jeroen een blijver als het mogelijk is !"
LBeoordeling door Lidi
vanaf
€ 30
/nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in IJsselmuiden. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in IJsselmuiden flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in IJsselmuiden).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in IJsselmuiden lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in IJsselmuiden. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in IJsselmuiden die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in IJsselmuiden. Meer dan 36 hondenbezitters in IJsselmuiden hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.