1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Cuijk

Logeren, Cuijk

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Paul

1. Paul

1.9 km

29 EUR

/Nacht

Prettige opvang voor je hond in Cuijk

Laatst gecontacteerd: 11 dagen geledenLaatst actief: 4 dagen geleden
Paul

1. Paul

Prettige opvang voor je hond in Cuijk1.9 km
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geledenLaatst actief: 4 dagen geleden

29 EUR

/Nacht
Ana

2. Ana

12.9 km - Nijmegen

30 EUR

/Nacht
2 beoordelingen

An Animal Lover :D

Laatst actief: gisterenWoont samen met 1 hond
Ana

2. Ana

An Animal Lover :D12.9 km - Nijmegen
(2 beoordelingen)
Laatst actief: gisterenWoont samen met 1 hond
"Ana took really good care of Charlie, he came back happy and satisfied. She sent us several pictures and videos while he was at her place. In short, we can easily recommend and we would not hesitate to let her petsit Charlie again."
Beoordeling door Tom

30 EUR

/Nacht
Annemarie

3. Annemarie

1.5 km - Cuijk

25 EUR

/Nacht
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Oppas Service Annemarie

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: gisteren
Annemarie

3. Annemarie

Oppas Service Annemarie1.5 km - Cuijk
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: gisteren
"Leuke vriendelijke spontane vrouw. Onze hond voelde zich op zijn gemak bij haar. Leuke foto’s doorgestuurd gekregen tijden een wandeling met hem. Onze hond heeft 2 nachtjes overnacht bij Annemarie."
Beoordeling door Bianca

25 EUR

/Nacht
Ann

4. Ann

9.2 km

20 EUR

/Nacht

I will love your pets like they're my own

Laatst actief: gisterenAntwoordt meestal binnen enkele uren
Ann

4. Ann

I will love your pets like they're my own 9.2 km
Laatst actief: gisterenAntwoordt meestal binnen enkele uren

20 EUR

/Nacht
Katja

5. Katja

13 km - Nijmegen

25 EUR

/Nacht

Lieve, betrouwbare hondenoppas

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 3 dagen geleden
Katja

5. Katja

Lieve, betrouwbare hondenoppas13 km - Nijmegen
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 3 dagen geleden

25 EUR

/Nacht
miley

6. miley

11.9 km - Nijmegen

50 EUR

/Nacht

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geledenLaatst actief: 5 dagen geleden
miley

6. miley

11.9 km - Nijmegen
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geledenLaatst actief: 5 dagen geleden

50 EUR

/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Cuijk. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Cuijk flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Cuijk).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Cuijk lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Cuijk. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Cuijk die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Cuijk. Meer dan 63 hondenbezitters in Cuijk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.99/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.