Pawshake logo

Hondenoppas Boxtel

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Jessica als favoriet te markeren.

Jessica

16 km - Tilburg

Hondenoppas

10
4 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Daisy als favoriet te markeren.

Daisy

14 km - 's-Hertogenbosch

Unconditional Love For Doggos

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Céline als favoriet te markeren.

Céline

12 km - Berkel-Enschot

studente die graag wandelend en van dieren houd

7
1 terugkerende gast
19 EUR
/nacht
Inloggen om Judy als favoriet te markeren.

Judy

15 km - Den bosch

Pet Loving Home In Den Bosch / Engelen

18
10 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Sona als favoriet te markeren.

Sona

18 km - Eindhoven

An animal lover looking out for other animal lovers!

3
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
35 EUR
/nacht
Inloggen om Natasha als favoriet te markeren.

Natasha

11 km - Utrecht

Tlc For Dogs

2
1 terugkerende gast
30 EUR
/nacht
Inloggen om Pei als favoriet te markeren.

Pei

13 km - Best

Pei Pet Sitter

26
14 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Lisanne als favoriet te markeren.

Lisanne

14 km - Vinkel

Flexibele Oppas!

3
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Jim als favoriet te markeren.

Jim

17 km - Tilburg

Kinderboerderij Aan Huis

11
3 terugkerende gasten
10 EUR
/nacht
Inloggen om Lilian als favoriet te markeren.

Lilian

15 km - Kruisstraat

Huisdieroppas Flip & Co

50
36 terugkerende gasten
1

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Boxtel. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Boxtel flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Boxtel).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Boxtel lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Boxtel. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Boxtel die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Boxtel. Meer dan 326 hondenbezitters in Boxtel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Boxtel