Pawshake logo
Saskia

Kattengek Biedt Oppasdiensten Aan

Rotterdam
5 keer opgeslagen als favoriet
3 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
2dagen geleden
Laatst actief
<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Oppas aan huis
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
22 EUR voor twee huisbezoeken per dag
13 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Saskia

Hallo, mijn naam is Saskia en ik ben een kattengek bij uitstek! Dat ben ik al vanaf dat ik een kleuter was en mijn liefde voor katten is met de jaren alleen maar toegenomen. Zodanig zelfs dat familie, vrienden en kennissen met al hun kattenvragen naar mij komen. Mijn hele leven heb ik katten gehad (ook veel andere dieren, maar van mijn katten hield ik toch altijd het meest) en ik heb ze stuk voor stuk in de watten gelegd. Momenteel deel ik mijn huis met een uiterst humeurige poes van 17 jaar die niet van knuffelen houdt. Ook blaast ze vaak en wil ze nog wel eens uithalen. Voor iemand die zo graag katten aait en knuffelt als ik is dat een gemis, maar ik begrijp dat Truus er niets aan kan doen en ik hou evengoed van haar.

Gedurende 16 jaar heb ik in Australië gewoond, maar sinds vier jaar ben ik weer terug in Nederland. In Melbourne heb ik eerst een paar jaar op de afdelingen kattenadoptie en kattenquarantaine in een asiel gewerkt, hetgeen emotioneel zwaar werk was, met name doordat katten die na een maand niet geplaatst waren geëuthaniseerd werden. Ik heb er echter veel van geleerd en ik ben ook altijd dankbaar geweest voor het feit dat ik verschil heb kunnen maken in het leven van met name moeilijk plaatsbare katten. Toen het asielwerk me te zwaar werd ben ik overgestapt naar een particuliere opvang, waar ik voornamelijk gewerkt heb als kattenfotograaf en waar ik kattenadoptiedagen bijwoonde. Daar hielp ik potentiële adoptanten met het vinden van het ideale kitten of kat. Af en toe deed ik ook noodopvang van kittens, wanneer hun pleegouders het ziekenhuis in moesten of op vakantie gingen. Sommige kittens waren nog zo klein dat ze de fles kregen. Dit was fysiek zwaar, maar ik heb er altijd erg van genoten. Helaas bestaat er in de omgeving van Rotterdam geen soortgelijke opvang en daarom vind ik heel leuk om in plaats daarvan oppas aan huis te zijn, zodat ik toch weer regelmatig contact heb met verschillende katten. Katten bij mij in huis halen is helaas geen optie, omdat Truus ze waarschijnlijk zou vermoorden...

Tot slot wat dingen over mezelf. Ik ben een echte huismus die veel "binnenhobby's" heeft (lezen, puzzelen, Netflix kijken, brieven schrijven aan penvrienden over de hele wereld, enz.). Ook buitenshuis vermaak ik me prima. Zo fotografeer ik graag, met name vogels, de dieren in de dierentuin en katten die ik op straat tegenkom. Andere dingen die ik graag doe zijn wandelingen en fietstochten maken, uit eten gaan, bioscoop-, museum- en theaterbezoek, festivals bezoeken, de natuur intrekken en stedentripjes maken. Ik heb een Rotterdampas waar ik veel gebruik van maak. Tussen de bedrijven door doe ik de administratie voor twee particuliere kattenopvangorganisaties in Melbourne.

Behalve voor katten wil ik ook voor andere dieren zorgen: knaagdieren, vogels, vissen, reptielen, ik vind alle dieren leuk! Ik heb geen ervaring met reptielen, maar ik leer snel en ben niet bang, dus wat mij betreft zou dat geen probleem zijn. De enige uitzondering is honden, daar ben ik wel bang voor doordat ik als kind zijnde door een hond gebeten ben, en daarom pas ik niet op honden.

Diensten van Saskia

Bij jou thuis

Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
22 EUR voor twee huisbezoeken per dag
13 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Camilo, 2020-11-24

Saskia heeft afgelopen week voor de eerste keer op onze katten gepast. Ze heeft dit echt fantastisch gedaan! Snel in de communicatie en heeft onze katten erg mooi gefotografeerd tijdens de dagelijkse updates.

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Ruth, 2020-09-14

Saskia is de perfecte (katten)oppas voor onze twee mannen en voor ons. Ze heeft meerdere keren op ze gepast en ze vinden haar ook duidelijk super!

1
2
3
4
5
next page

Beschikbaarheid

Saskia's huisdieren

Truus
Kat

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Duits & Nederlands
<1 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

Ik heb in een asiel gewerkt, waar ik heb ondekt dat ik goed met alle katten overweg kan, zelfs met moeilijke en agressieve. Mijn bijnaam, zowel in het asiel als in de particuliere opvang, was The Cat Whisperer. Ik heb een natuurlijke affiniteit met katten, waardoor ik vrij makkelijk hun vertrouwen win en in veel gevallen "wilde" katten kan leren mensen te vertrouwen. Het toedienen van medicijnen is geen probleem, ook dat heb ik in het asiel en de opvang geleerd. In Melbourne bezocht ik iedere twee weken een bejaardentehuis voor katten, waar ik een paar uur de katten aaide, borstelde en veel aandacht gaf.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Saskia

Saskia

Kattengek Biedt Oppasdiensten Aan

Rotterdam
Oppas aan huis
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
22 EUR voor twee huisbezoeken per dag
13 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Saskia

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Saskia