Pawshake logo
Wieneke

Liefdevolle Thuisomgeving

Nieuw-vennep
5 keer opgeslagen als favoriet
3 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 13 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Wieneke

Wij hebben zelf helaas geen hond meer maar omdat ik zo van honden houd lijkt mij dit een fijn alternatief. Voor twee vriendinnen ben ik al de vaste “oppasoma” voor hun hondjes en ik geniet daarvan. Ook passen wij regelmatig op de hond van onze zoon en schoondochter. Wij wonen bijna aan de rand van een park/bos. 2 minuten lopen van ons huis! Heerlijk, wij wandelen daar dagelijks.

Wij bieden een huiselijke omgeving en de oppashond is dus gewoon gezellig bij ons thuis. Hij/zij is gedurende het verblijf bij ons een lid van ons gezinnetje. Zelf hebben wij altijd labradors gehad die tot hun dood bij ons thuis een lid van ons gezin waren. Verder ben ik behoorlijk flexibel en is het mogelijk bepaalde afspraken te maken, maar ik wil geen vechthonden en sorry ook geen Duitse herder.

Ik ben nl een keer op straat aangevallen door zo’n hond.

Wij willen graag, voordat uw hond bij ons komt, een afspraak maken voor een kennismakingsmaking bezoekje bij ons thuis met uw hond. Dan kunnen we kennismaken met elkaar en de hond en kunnen we zien of het klikt tussen ons.

Uiteraard kunt u dan uw vragen stellen en uw wensen kenbaar maken.

Onze poes, genaamd Cremant de Bourgogne, is goed met honden. Helaas is zij door een kat aangevallen en sindsdien gaat het helaas niet meer om op katten te passen. Heel jammer want wij hadden 3 katten en dat ging altijd prima.

in ieder geval is uw hond welkom bij ons, ik wil niet meer dan 1 hond per reservering accomoderen. Met uitzondering van twee honden uit één gezin. Ik wil nl mijn aandacht echt op de logeerhond kunnen richten en anders wordt het een kennel en dat wil ik dus echt niet...

Wij willen graag dat uw hond bij ons een fijne tijd heeft! Ik vind het elke keer een uitdaging om uw hond een thuisgevoel te geven....

English

We offer your dog a homely place. We live very near to a park and a wood (2 minutes walking).

We can only confirm a reservation for one dog at a time as we would like to give the dog a lot of attention. An exception to this is when two dogs are from the same owners.

Your dog is most welcome in our house. We do not accept fighting dogs and German Shepherd as I was attacked by one when I was walking on the street.

We are happy to give your dog a good time with us! every time i find it a challenge to give your dog a home feeling.

Diensten van Wieneke

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Logeren
Petra, 2020-02-04

Onze Huub heeft een geweldige tijd gehad bij Wieneke en Dick tijdens onze vakantie en we brengen hem graag de volgende keer/keren ook. Het was leuk om de foto’s en berichtjes te zien die Wieneke ons stuurde. Kortom: TOPADRES!!!

Logeren
Cis, 2020-01-18

De kennismaking vooraf met Wieneke en haar man verliep zowel voor ons als onze hond heel fijn en relaxed. Het liefdevolle en warme in de tekst van ‘Over Wieneke’ klopt helemaal met hoe zij is. We hebben onze hond dan ook met een gerust hart achtergelaten toen wij een paar dagen naar onze dochter in het buitenland gingen. Zo fijn om tijdens ons verblijf lieve berichten en foto’s te ontvangen. En bij terugkomst te horen en te zien dat niet alleen de hond het naar zijn zin heeft gehad, maar ook Wieneke en haar man van hem hebben genoten! Deze oppas is ‘een lot uit de loterij’!

Beschikbaarheid

februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Wieneke's huisdieren

 crémant De bourgogne
Kat

Over Wieneke's huis

Toegelaten huisdieren

Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje

Wieneke's huis

Een kleine buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Duits & Nederlands
<1 jaren ervaring

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
2 uur geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Wieneke

Wieneke

Liefdevolle Thuisomgeving

Nieuw-vennep
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!