Pawshake logo

Dierenoppas Harmelen

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

20 EUR
/dag
Inloggen om Natalia als favoriet te markeren.

Natalia

4 km - Utrecht

Little Paws 🐾

32
10 terugkerende gasten
Beoordeling door Eleni:Natalia is the best pet sitter anyone could ever wish for!! She really loves taking care of our little fluffy family mem ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Maruschka als favoriet te markeren.

Maruschka

4 km - Vleuten (Utrecht)

Buitenmeisje En Gek Op Dieren!

6
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Channa:Het was best spannend om ons kitten van 4 maanden over te laten aan de zorg van iemand anders (samen met onze volwassen ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Elvira als favoriet te markeren.

Elvira

4 km - De Meern

Oppas Voor Alle Dieren!

25
4 terugkerende gasten
Beoordeling door Kimberley:Hele fijne oppas voor onze twee katten! Alles was heel professioneel geregeld, voor een volgende vakantie maken we graag ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Thandi als favoriet te markeren.

Thandi

4 km - Vleuten

Pet Pawfect

14
7 terugkerende gasten
Beoordeling door Sylvia:Thandi heeft supergoed voor onze kat gezorgd tijdens onze vakantie en stuurde ons dagelijks via whatsapp updates en leuk ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
20 EUR
/dag
Inloggen om Heilet als favoriet te markeren.

Heilet

4 km - Woerden

Woerdense Kattenoppas

2
1 terugkerende gast
Beoordeling door vincenzo:Great person, professional and cute with our rabbit Gas Gas. She gives also a lot of advice to take care of him. Really ...
Lees meer
1

Andere diensten in Harmelen

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Harmelen beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Harmelen of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Harmelen. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Harmelen beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Harmelen goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Harmelen. Meer dan 2611 huisdiereigenaar in Harmelen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Harmelen

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.