1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Driebergen-Rijsenburg

Dierenoppas, Driebergen-Rijsenburg

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
R

1. Rebecca

4.9 km
€ 10
/Dag
2 beoordelingen

liefhebbende vervanging van jou voor jouw huisdier

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
R

1. Rebecca

liefhebbende vervanging van jou voor jouw huisdier4.9 km
(2 beoordelingen)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
"Prettige ervaring gehad met Rebecca. Ik kreeg iedere dag wat fotos/filmpjes doorgestuurd waarop te zien was dat mijn kat het goed naar zijn zin had. "
BBeoordeling door Bart
€ 10
/Dag
E

2. Emilie

0.8 km
€ 10
/Dag

Your local pet nanny!

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
E

2. Emilie

Your local pet nanny! 0.8 km
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
€ 10
/Dag
J

3. Jantje

4.2 km
€ 12
/Dag
2 beoordelingen

Bediende voor u huisdieren

Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 kat
J

3. Jantje

Bediende voor u huisdieren 4.2 km
(2 beoordelingen)
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 kat
"Jantje is perfecte oppas. Hij overtreft zijn beloftes. Hij heeft zelfs gespeeld met ‘Sir David’ Bowie en leuke filmpjes gestuurd waardoor ik met gerust hart weg ben geweest. Bowie was ook heel vrolijk toen ik thuiskwam dus dat was ook fijn 👌🏼 Nogmaals dank Jantje 🙏🏼 Ik hoop tot een volgende keer. "
KBeoordeling door Karin
€ 12
/Dag
K

4. Kathy

0.6 km
€ 16
/Dag
3 beoordelingen

Dierprofessional aan huis

Laatst actief: 4 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen enkele uren
K

4. Kathy

Dierprofessional aan huis 0.6 km
(3 beoordelingen)
Laatst actief: 4 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen enkele uren
"Kathy heeft een week voor onze twee katten gezorgd. Ze is heel vriendelijk en komt de afspraken na. We werden op de hoogte gehouden door haar berichtjes en ze stuurde ons regelmatig de foto's. "
IBeoordeling door Ira
€ 16
/Dag
M

5. Marion

2 km
€ 15
/Dag
13 beoordelingen

Dog sitting and walking in Utrecht, Zeist & Driebergen

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 3 dagen geleden
M

5. Marion

Dog sitting and walking in Utrecht, Zeist & Driebergen2 km
(13 beoordelingen)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: 3 dagen geleden
€ 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Driebergen-Rijsenburg beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Driebergen-Rijsenburg of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Driebergen-Rijsenburg. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Driebergen-Rijsenburg beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Driebergen-Rijsenburg goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Driebergen-Rijsenburg. Meer dan 1688 huisdiereigenaar in Driebergen-Rijsenburg hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.