1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Roosendaal

Huisoppas, Roosendaal

De oppas overnacht bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
N

1. Anne

15 km
EUR 50
/Nacht
6 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Alles met liefde voor uw huisdier!

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
N

1. Anne

Alles met liefde voor uw huisdier!15 km
(6 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Anne was great! She is responsible, communicates well and is reliable. My dog loved her, and she sent photos and updates while she was dog sitting. I felt very comfortable leaving my dog in her care and would highly recommend her as a pet sitter. "
ABeoordeling door Daina
EUR 50
/Nacht
I

2. Fien

12.4 km
EUR 35
/Nacht
1 beoordeling

grootte liefde voor dieren.

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
I

2. Fien

grootte liefde voor dieren.12.4 km
(1 beoordeling)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Super, Zeker voor herhaling vatbaar !"
ABeoordeling door Tamara
EUR 35
/Nacht
A

3. Nadia

15.2 km
EUR 50
/Nacht
2 beoordelingen

Opasser voor honden en katten

Woont samen met 1 hond
Woont samen met labradoodle coco
A

3. Nadia

Opasser voor honden en katten15.2 km
(2 beoordelingen)
Woont samen met 1 hond
Woont samen met labradoodle coco
"I can highly recommend Nadia. She took great care of our two doggies. She was on time, sent frequent updates and left our house clean and tidy. We will use her services again!"
NBeoordeling door Andrea
EUR 50
/Nacht

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Roosendaal terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Roosendaal.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Roosendaal en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Roosendaal. Meer dan 149 huisdiereigenaars in Roosendaal hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.