1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Roosendaal

Kattenoppas, Roosendaal

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
I

1. Tirzah

1.8 km - Roosendaal
EUR 16.5
/Dag
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

Funtime With Tirz

Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 kat
I

1. Tirzah

Funtime With Tirz1.8 km - Roosendaal
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 kat
"Tirzah was super fijn in de communicatie en omgang met onze kat. Ze stuurde elke dag foto’s en video’s en hechtte er veel waarde aan om onze kat zo vrolijk mogelijk te maken en houden. Daarnaast is onze kat groot fan van Tirzah en zal hij uitkijken naar haar volgende bezoek 😉🐱"
EBeoordeling door Yentl
EUR 16.5
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Roosendaal je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Roosendaal zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Roosendaal die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Roosendaal. Meer dan 283 kattenbaasjes in Roosendaal hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.