1. Kattenoppas
  2. Bergen op Zoom

Kattenoppas, Bergen op Zoom

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
I

1. Isabel

2.3 km
vanaf
€ 13
/dag
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Oppas met een hart voor dieren

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
I

1. Isabel

Oppas met een hart voor dieren 2.3 km
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
"Super geholpen met huisbezoeken bij onze kat Nero! "
DBeoordeling door Dennis
vanaf
€ 13
/dag
C

2. Carlijn

0.2 km
vanaf
€ 25
/dag
6 beoordelingen

De Oppas Voor Al Uw Dieren

Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 1 kat, 1 hond
C

2. Carlijn

De Oppas Voor Al Uw Dieren0.2 km
(6 beoordelingen)
Laatst actief: 11 dagen geleden
Woont samen met 1 kat, 1 hond
"Meeeega tevreden met Carlijn als kattenoppas!! Ze klikte goed met onze (toch moeilijke) katten. Carlijn stuurde ook elke dag meerdere foto’s en filmpjes zodat we konden zien dat het goed met ze ging. Je zag goed dat ze het naar hun zin hadden met haar en dat ze niet alleen eten maar ook veel liefde kregen! Carlijn is echt een aanrader!! "
CBeoordeling door Cathleen
vanaf
€ 25
/dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Bergen op Zoom je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Bergen op Zoom zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Bergen op Zoom die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Bergen op Zoom. Meer dan 264 kattenbaasjes in Bergen op Zoom hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.