1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Zwaag

Dierenoppas, Zwaag

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Anna

1. Anna

1.3 km - Hoorn

15 EUR

/Dag
1 beoordeling

Your pet’s new best friend Anna ✨

Laatst gecontacteerd: 11 dagen geledenLaatst actief: 2 dagen geleden
Anna

1. Anna

Your pet’s new best friend Anna ✨1.3 km - Hoorn
(1 beoordeling)
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geledenLaatst actief: 2 dagen geleden
"Anna is een goede betrouwbare kattenoppas. Ze heeft er voor gezorgd dat wij zorgeloos op vakantie konden terwijl zij voor onze kat zorgde. Er was een goede communicatie met geregeld een update en foto's. Absoluut een aanrader voor andere mensen die een oppas nodig hebben. Behalve als wij op vakantie gaan, want dan willen wij gebruik maken van haar service 😉"
Beoordeling door Jos

15 EUR

/Dag
Amber

2. Amber

0.2 km - Zwaag

15 EUR

/Dag
5 beoordelingen
1
terugkerende gast

Dierenopvang bij jou in de buurt

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 4 dagen geleden
Amber

2. Amber

Dierenopvang bij jou in de buurt0.2 km - Zwaag
(5 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 4 dagen geleden
"Wij waren een weekend weg en hadden 2 dagen een oppas nodig voor de katten. Van tevoren hebben we even kennis gemaakt. Dit was helemaal goed. Amber maakt en rustige/kalme indruk en haar interesse en liefde voor dieren komen duidelijk naar voren. Tijdens het weekend weg is ze blijven communiceren over hoe het met de katten ging en ze heeft een foto gestuurd. Dit vond ik erg fijn! Bij thuiskomst was alles ook gewoon netjes en de katten zagen er tevreden uit! Mochten we nog eens een oppas nodig hebben zouden we zeker Amber nog eens vragen!"
Beoordeling door Annika

15 EUR

/Dag
Jorina

3. Jorina

1.1 km - Hoorn

14 EUR

/Dag
14 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Dol Op Katten

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geledenLaatst actief: gisteren
Jorina

3. Jorina

Dol Op Katten1.1 km - Hoorn
(14 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geledenLaatst actief: gisteren
"Jorina is een betrokken en toegewijde oppas geweest voor onze 3 katten. Heel fijn dat zij ze 2x per dag kon verzorgen. Eten en drinken geven, de kattenbakken doen, even spelen en aandacht. Iedere avond liet ze even weten hoe het ging en ze stuurde er dan regelmatig een foto bij. De katten en wij zijn zeer tevreden. 😺"
Beoordeling door Jody

14 EUR

/Dag
Soraia

4. Soraia

4.5 km - Hoorn

12 EUR

/Dag
3 beoordelingen

Best place to stay

Laatst actief: gisterenWoont samen met 1 hond
Soraia

4. Soraia

Best place to stay 4.5 km - Hoorn
(3 beoordelingen)
Laatst actief: gisterenWoont samen met 1 hond

12 EUR

/Dag
Romina

5. Romina

1.7 km - Hoorn

10 EUR

/Dag

Pet Sitting in Hoorn

Laatst gecontacteerd: 11 dagen geledenLaatst actief: 2 dagen geleden
Romina

5. Romina

Pet Sitting in Hoorn1.7 km - Hoorn
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geledenLaatst actief: 2 dagen geleden

10 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Zwaag beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Zwaag of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Zwaag. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Zwaag beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Zwaag goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Zwaag. Meer dan 337 huisdiereigenaar in Zwaag hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.