1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Vlijmen

Dierenoppas, Vlijmen

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Ellen

1. Ellen

3 km - 's-Hertogenbosch

13 EUR

/Dag
4 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Dierenoppas Den Bosch, Vught, Vlijmen, Engelen e.o.

Laatst actief: 9 dagen geledenWoont samen met 4 katten
Ellen

1. Ellen

Dierenoppas Den Bosch, Vught, Vlijmen, Engelen e.o.3 km - 's-Hertogenbosch
(4 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst actief: 9 dagen geledenWoont samen met 4 katten
"Mijn poezen waren gek op Ellen. Ik heb geen enkele op of aanmerkingen, want Ellen het gewoon super heeft gedaan. De volgende keer zou ik zeker weer gebruik maken van Ellen haar kattenliefde. "
Beoordeling door Jade

13 EUR

/Dag
Bina

2. Bina

4.5 km - 's-Hertogenbosch

20 EUR

/Dag
9 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Hondentrainer met ervaring met honden met gedragsproblemen

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Bina

2. Bina

Hondentrainer met ervaring met honden met gedragsproblemen4.5 km - 's-Hertogenbosch
(9 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
"Bina heeft op onze puppy van 13 weken Ollie gepast. Toen Bina bij ons binnen stapte, had ik direct een goed gevoel. Alle vertrouwen dat dit goed zou gaan en Ollie vond Bina ook erg leuk. Je ziet en merkt dat ze een passie heeft voor dieren en ze weet wat ze doet. Wij hopen zeker dat Bina vaker kan oppassen. "
Beoordeling door Rachelle

20 EUR

/Dag
Emmy

3. Emmy

3.1 km - Den bosch

12.5 EUR

/Dag
45 beoordelingen
13
terugkerende gasten

Emmy Houdt Van Dieren

Laatst actief: 5 dagen geledenWoont samen met 1 kat
Emmy

3. Emmy

Emmy Houdt Van Dieren3.1 km - Den bosch
(45 beoordelingen)
13 terugkerende gasten
Laatst actief: 5 dagen geledenWoont samen met 1 kat
"Wij vonden het spannend onze katjes voor de eerste keer langdurig alleen thuis te laten. Al bij de kennismaking hadden we een goed gevoel bij Emmy, die onze verlegen katjes rustig benaderde en duidelijk ervaring heeft als kattenoppas. Mede hierdoor en door dagelijkse updates konden we met een gerust gevoel genieten van onze vakantie. Onze katjes waren na een aantal dagen volledig gewend aan Emmy en zijn zelfs maatjes met haar geworden. We zouden Emmy zo weer boeken, en raden haar als kattenoppas zeker aan!"
Beoordeling door Linde

12.5 EUR

/Dag
Maiko

4. Maiko

4.6 km

10 EUR

/Dag

I ❤️ cats

Laatst actief: gisterenWoont samen met 1 kat
Maiko

4. Maiko

I ❤️ cats4.6 km
Laatst actief: gisterenWoont samen met 1 kat

10 EUR

/Dag
Melanie 🐾🦜

5. Melanie 🐾🦜

2.2 km

10 EUR

/Dag

Dierenliefhebber Mel

Laatst actief: 2 dagen geleden
Melanie 🐾🦜

5. Melanie 🐾🦜

Dierenliefhebber Mel2.2 km
Laatst actief: 2 dagen geleden

10 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Vlijmen beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Vlijmen of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Vlijmen. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Vlijmen beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Vlijmen goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Vlijmen. Meer dan 518 huisdiereigenaar in Vlijmen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.