1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Raamsdonk

Dierenoppas, Raamsdonk

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Beau

1. Beau

4.1 km - Oosterhout

13 EUR

/Dag
10 beoordelingen
6
terugkerende gasten

It’s All About The Pets!

Laatst actief: 6 dagen geledenWoont samen met 3 katten
Beau

1. Beau

It’s All About The Pets! 4.1 km - Oosterhout
(10 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Laatst actief: 6 dagen geledenWoont samen met 3 katten
"Beau heeft de afgelopen 2 weken voor mijn kat gezorgd en dat was een fijne ervaring. Beau geeft echt om je huisdier en stuurt regelmatig updates en stelt zelf dingen voor om het nog prettiger voor je huisdier te maken (bijvoorbeeld, het is erg warm vandaag, zal ik je kat vandaag nat voer geven?). Ik heb me geen zorgen hoeven maken over mijn kat en dat was een super fijne ervaring."
Beoordeling door Michel

13 EUR

/Dag
Marloes

2. Marloes

2.3 km - Raamsdonksveer

15 EUR

/Dag
6 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Marloes De Kattenoppas

Laatst gecontacteerd: 12 dagen geledenLaatst actief: 6 dagen geleden
Marloes

2. Marloes

Marloes De Kattenoppas2.3 km - Raamsdonksveer
(6 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 12 dagen geledenLaatst actief: 6 dagen geleden
"Ben zeer tevreden! Marloes is een hele betrouwbare oppas en heeft ontzettend goed voor mijn beestjes gezorgd. Ze communiceert goed en stuurt ook foto's als ze langs geweest is zodat je kunt zien dat het goed gaat met de dieren. Al met al erg tevreden! "
Beoordeling door Sabrina

15 EUR

/Dag
Roxana

3. Roxana

3.4 km - Geertruidenberg

10 EUR

/Dag
1 beoordeling

Kattenoppas Roxana

Laatst actief: 5 dagen geledenWoont samen met 3 katten
Roxana

3. Roxana

Kattenoppas Roxana 3.4 km - Geertruidenberg
(1 beoordeling)
Laatst actief: 5 dagen geledenWoont samen met 3 katten
"Roxana is een kattenliefhebster die onze kat met gebruiksaanwijzing prima heeft weten te verzorgen. Tijdens het dagelijkse huisbezoek ontvingen we een appje. Ook de vijvervisjes voeren vond zij geen probleem. Bij thuiskomst troffen we de keuken en de kattenverzorgplekken netjes opgeruimd en schoon aan. "
Beoordeling door Sandra en Arjan

10 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Raamsdonk beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Raamsdonk of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Raamsdonk. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Raamsdonk beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Raamsdonk goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Raamsdonk. Meer dan 493 huisdiereigenaar in Raamsdonk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.