1. Dierenoppas
  2. Noordwijk

Dierenoppas, Noordwijk

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
N

1. Nicole

0.7 km
€ 15
/Dag
16 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Dierenoppas aan huis

Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
N

1. Nicole

Dierenoppas aan huis0.7 km
(16 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Hele vriendelijke en betrouwbare dame die goed met dieren kan omgaan. Ze kreeg mijn verlegen poes binnen een paar dagen aan het kroelen en knuffelen. Nicole is een aanrader om goed voor je dieren te zorgen."
KBeoordeling door Kim
€ 15
/Dag
G

2. George

5 km
€ 15
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Catsitter

Laatst actief: 3 dagen geleden
G

2. George

Catsitter5 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 3 dagen geleden
"George heeft uitstekend voor mjin kat gezorgd. Die liet zich helaas niet zien, maar George zette door en heeft alles gedaan wat afgesproken was: voer en water klaarzetten, de kattenbak leeghalen enz. George is vriendelijk, benaderbaar en betrouwbaar, en ik zou hem zeker aanbevelen als kattenoppas."
YBeoordeling door Yvonne
€ 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Noordwijk beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Noordwijk of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Noordwijk. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Noordwijk beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Noordwijk goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Noordwijk. Meer dan 4170 huisdiereigenaar in Noordwijk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.