Pawshake logo

Dierenoppas Leeuwarden

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
8 EUR
/dag
Inloggen om Ingrid als favoriet te markeren.

Ingrid

0 km - Leeuwarden

Toegewijde kattenoppas bij u in de buurt

Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Hoi!  Mijn naam is Ingrid Kuitert, ik ben 29 jaar oud, en ik woon in Leeuwarden samen met mijn partner en mijn twee ...
Lees meer
17 EUR
/dag
Inloggen om Roosmarijn als favoriet te markeren.

Roosmarijn

1 km - Leeuwarden

Voor mij is het elke dag dierendag

12
2 terugkerende gasten
Beoordeling door MJH:Een bejaarde kat met problemen en een puberende kat met streken... In 1 week kwam alles voorbij, maar wat was ik blij me ...
Lees meer
7 EUR
/dag
Inloggen om Jorina als favoriet te markeren.

Jorina

1 km - Leeuwarden

I will take care of your pet :)

Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Hoi! My name is Jorina and I am 20 years old and I was born in Germany. I speak fluent English, German and I am learning ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Alessia als favoriet te markeren.

Alessia

1 km - Leeuwarden

Life Is Better With Pets

17
6 terugkerende gasten
Beoordeling door Stefani:Alessia was taking care of my cat, while I was away - so, not only did I trust her with my pet, but also with my house! ...
Lees meer
20 EUR
/dag
Inloggen om Deda als favoriet te markeren.

Deda

1 km - Leeuwarden

Pet Sitter 25+ years of experience .

5
1 terugkerende gast
Beoordeling door Aline Noêmia:Deda took very good care of my cats, as if they were her own! They simply love her and everything was perfect! It is ver ...
Lees meer
7 EUR
/dag
Inloggen om Anika als favoriet te markeren.

Anika

0 km - Leeuwarden

A Lot Of Love For Your Pet(s)!

4
2 terugkerende gasten
Hey there! I am Anika, 22 years old and from Germany, and studying Tourism Management at NHL Stenden in Leeuwarden. Orig ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Evelien als favoriet te markeren.

Evelien

2 km - Leeuwarden

Betrouwbare en enthousiaste dierenliefhebster!

1
Laatst actief: 2 dagen geleden
Hallo!  Ik ben Evelien, 25 jaar en woon sinds 5 jaar in Leeuwarden. Ik ben naar Leeuwarden gekomen om te studeren a ...
Lees meer
1

Andere diensten in Leeuwarden

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Leeuwarden beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Leeuwarden of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Leeuwarden. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Leeuwarden beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Leeuwarden goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Leeuwarden. Meer dan 45 huisdiereigenaar in Leeuwarden hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Leeuwarden

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.