1. Dagopvang voor honden
  2. Leeuwarden

Dagopvang hond, Leeuwarden

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Amber

11.1 km
€ 25
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Veilig plekje voor uw huisdier

Woont samen met 3 katten, 2 honden
Woont samen met kruising flatcoated retriever en landseer Nori
A

1. Amber

Veilig plekje voor uw huisdier11.1 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Woont samen met 3 katten, 2 honden
Woont samen met kruising flatcoated retriever en landseer Nori
"Heel erg blij met Amber! Superlief en verzorgend voor onze dieren. In alles een echte dierenvriend. Was heel fijn om vertrouwd weg te gaan en te weten dat ze goed verzorgd werden. Zal zeker vaker weer vragen om op te passen!!"
PBeoordeling door Paulline
€ 25
/Dag
J

2. Jessica

11.1 km
€ 20
/Dag
1 beoordeling

Gezellige dagje op het platteland

Woont samen met 2 honden
Woont samen met Franse Bulldog Lilly
J

2. Jessica

Gezellige dagje op het platteland11.1 km
(1 beoordeling)
Woont samen met 2 honden
Woont samen met Franse Bulldog Lilly
€ 20
/Dag

Waarom dagopvang voor honden?

Voor elk huisdierenbaasje is het altijd moeilijk: naar je werk gaan en je huisdier thuis achterlaten. Weet je eigenlijk wel wat je huisdier doet? Zou hij zich alleen voelen? Bij Pawshake weten we dat elke hond stimulans, beweging en aandacht nodig heeft gedurende de dag. Daarom kun je heel makkelijk een hondenoppas boeken in de buurt van Leeuwarden voor oppasdiensten voor jouw hond. Je kunt je hond overdag bij de oppas thuis brengen of spreek af met de oppas dat hij of zij je hond op komt halen als jij naar je werk gaat.

Dagopvang voor honden is een leuke en makkelijke manier om je hond toch de aandacht en beweging te geven die hij nodig heeft - als je zelf overdag weg moet. Zodat je 's avonds bij een moeie maar vrolijke en voldane hond thuiskomt! Een Pawshake hondenoppas aan huis is een perfecte oplossing voor jonge honden die nog heel veel aandacht nodig hebben, of honden die om een andere reden extra verzorging nodig hebben, zoals oude of juist hele actieve honden.

Onze persoonlijke oppassers zijn meer flexibel dan de gemiddelde grote, professionele hondencrèche. Onze oppassers bieden kleinschalige hondenopvang en veel van onze oppassers verzorgen maar één hond per keer. Dat betekent ook dat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan jouw schema en aan de individuele behoeften van jouw hond. Dus gun je viervoeter een leuke dag met een Pawshake oppas in Leeuwarden, zodat je hond elke dag de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Tijdens de reservering ontvang je leuke foto-updates zodat je de avonturen van je hond kunt volgen.

Elke reservering voor dagopvang voor honden in inclusief De Pawshake Garantie: inclusief vergoeding van dierenartskosten en 24/7 klantendienst. We staan voor je klaar!

Baasjes boeken bij Pawshake hondenopvang in Leeuwarden. Meer dan 5 hondeneigenaars in Leeuwarden hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 5/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.