Pawshake logo

Dierenoppas Landgraaf

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Elsa als favoriet te markeren.

Elsa

3 km - Kerkrade

Experienced Dog Owner

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
 I am originally from London and grew up with animals all my life. I am based in Kerkrade but very happy to travel ...
Lees meer
20 EUR
/dag
Inloggen om Chalsey als favoriet te markeren.

Chalsey

3 km - Heerlen

Student who loves animals

Nieuwe oppas
Laatst actief: gisteren
Hi, I'm Chalsey! I am 24 years old and currently studying at Zuyd University of Applied Sciences. In my spare time I enj ...
Lees meer
20 EUR
/dag
Inloggen om Lorraine als favoriet te markeren.

Lorraine

4 km - Heerlen

Over Lorraine

5
2 terugkerende gasten
Beoordeling door Wouter:This was the first time we went on vacation and had a pet sitter for our cats. It was a bit weird at first to have a “st ...
Lees meer
23 EUR
/dag
Inloggen om Shirley als favoriet te markeren.

Shirley

5 km - Heerlen

Liefdevolle Kattenoppas aan huis!

8
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Beoordeling door Linda:Shirley heeft tijdens onze vakantie 5 dagen op onze kat Cato gepast en het was helemaal perfect! Ze is een lieve, betrou ...
Lees meer
33 EUR
/dag
Inloggen om Jadranka als favoriet te markeren.

Jadranka

2 km - Landgraaf

Doggy Nanny, photo,Love ❤🐶

11
8 terugkerende gasten
Beoordeling door Giulia:Jadranka is an amazing petsitter and a fantastic human being!!! She treated my fluffy ones as her own and the three of t ...
Lees meer
1

Andere diensten in Landgraaf

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Landgraaf beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Landgraaf of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Landgraaf. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Landgraaf beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Landgraaf goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Landgraaf. Meer dan 223 huisdiereigenaar in Landgraaf hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Landgraaf

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.