1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Heerlen

Dierenoppas, Heerlen

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Carolien

1. Carolien

1.9 km - Heerlen

12 EUR

/Dag

Honden liefhebber in Heerlen 🌼

Laatst actief: vandaagAntwoordt meestal binnen enkele uren
Carolien

1. Carolien

Honden liefhebber in Heerlen 🌼1.9 km - Heerlen
Laatst actief: vandaagAntwoordt meestal binnen enkele uren

12 EUR

/Dag
Chalsey

2. Chalsey

0.1 km - Heerlen

20 EUR

/Dag
1 beoordeling

Student who loves animals

Laatst actief: 8 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een dag
Chalsey

2. Chalsey

Student who loves animals0.1 km - Heerlen
(1 beoordeling)
Laatst actief: 8 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een dag
"Took care of the animals very well, did everything we asked for plus more"
Beoordeling door Yordi

20 EUR

/Dag
Shirley

3. Shirley

3.1 km - Heerlen

23 EUR

/Dag
8 beoordelingen

Liefdevolle Kattenoppas aan huis!

Woont samen met 3 kattenAntwoordt meestal binnen enkele uren
Shirley

3. Shirley

Liefdevolle Kattenoppas aan huis!3.1 km - Heerlen
(8 beoordelingen)
Woont samen met 3 kattenAntwoordt meestal binnen enkele uren
"Shirley heeft tijdens onze vakantie 5 dagen op onze kat Cato gepast en het was helemaal perfect! Ze is een lieve, betrouwbare en gezellige oppas met veel aandacht voor het huisdier. Elke dag kreeg ik een berichtje met een korte update en foto’s. Ze kwam niet alleen om even snel eten te geven maar bleef zeker een half uur in huis om aandacht te geven en te knuffelen. Cato is perfect verzorgd en ik kan Shirley dus van harte aanbevelen als oppas!"
Beoordeling door Linda

23 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Heerlen beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Heerlen of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Heerlen. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Heerlen beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Heerlen goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Heerlen. Meer dan 208 huisdiereigenaar in Heerlen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.