1. Dierenoppas
  2. De Klomp

Dierenoppas, De Klomp

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
W

1. Willemien

4.5 km - Ede
vanaf
€ 9
/dag
7 beoordelingen
1
terugkerende gast

enthousiaste bioloog loopt graag rondjes

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
W

1. Willemien

enthousiaste bioloog loopt graag rondjes4.5 km - Ede
(7 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
"Heel fijne oppas voor onze katten. "
LBeoordeling door Laurens
vanaf
€ 9
/dag
B

2. Berat Cansu

3.8 km
vanaf
€ 16
/dag
25 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Pet Care

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
B

2. Berat Cansu

Pet Care3.8 km
(25 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Cansu is absolutely amazing, she is the fairytale of pets :-) Cansu took care of our 4-months now male kitten for 2 days and everything was magic - she managed to bond and to have a lovely relation with our kitten that was with us for about one week and he was extremely shy and scared/caution. But just from the 1st day of visit they were like best friends and having a lot of fun together. While we were away, Cansu sent me photos/videos with our baby boy at each visit and she respected our food recommendations and litter cleaning. I would definitely recommend Cansu and we will warmly get back to her to take care of our Biskit when needed."
CBeoordeling door Cristina
vanaf
€ 16
/dag
M

3. Mandy

4.2 km
vanaf
€ 15
/dag

Oppas aan huis

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat
M

3. Mandy

Oppas aan huis4.2 km
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat
vanaf
€ 15
/dag
M

4. Moniek

4.7 km
vanaf
€ 13
/dag
15 beoordelingen

Lieve ervaren dierenoppas

Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 2 dagen geleden
M

4. Moniek

Lieve ervaren dierenoppas4.7 km
(15 beoordelingen)
Kalender onlangs bijgewerkt
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Afgelopen weekend zijn wij een weekendje weg geweest. Wij hebben voor het eerst een oppas geprobeerd, omdat wij sinds een jaar verhuist zijn naar Ede en wij niet altijd meer familie/vrienden in de buurt hebben die voor onze katten kunnen zorgen. Moniek komt over als een echte dierenvriendin! Het is een hele lieve en leuke meid. Met een gerust hart hebben wij haar op onze twee katten laten passen. Wij gaan in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze fantastische service!"
MBeoordeling door Mandy
vanaf
€ 13
/dag
D

5. Dagmar

3.4 km
vanaf
€ 12
/dag

Huisdierenoppas Dagmar

Antwoordt meestal binnen enkele uren
D

5. Dagmar

Huisdierenoppas Dagmar3.4 km
Antwoordt meestal binnen enkele uren
vanaf
€ 12
/dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in De Klomp beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in De Klomp of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in De Klomp. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in De Klomp beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in De Klomp goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in De Klomp. Meer dan 754 huisdiereigenaar in De Klomp hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.