Pawshake logo
Mio

Katten Oppas Mio

Breda
4 keer opgeslagen als favoriet
4 terugkerende gasten
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Oppas aan huis
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Mio

Hoi, ik ben Mio, een vrouw van 53 lentes jong, wonend in de Haagse Beemden (wijk Overkroeten) in Breda en bediende van mijn 2 senior katjes Sammy en Minousch.

Deze 2 deugnietjes zijn in een doos op straat gezet toen ze 6 weekjes oud waren, waarna ze via de dierenarts bij mij terecht kwamen. Wat ooit 2 scharminkels waren met een schimmelinfectie zijn nu 2 goedgevulde deugnieten die al dik 16 jaar een fijn kattenleven hebben. Sammy, mijn rode Garfield lookalike kater, is een mega knuffelbeer, kletser en goedzak die graag heel veel aandacht krijgt en graag de buurt hier verkent. Zijn zusje Minousch is een lapjespoesje, een kattekopje met een eigen willetje, hoewel ze als ze in een goede bui is graag een korte knuffel komt halen. Het zijn binnenkatjes, maar als ik thuiskom uit mijn werk en in het weekend vinden ze het heerlijk om buiten te liggen en te spelen. Sammy beperkt zich vooral tot dat eerste, hij heeft een mooi plekje op de oppottafel of onder de bomen, hoewel hij ook graag op kikkerjacht gaat.

Minousch is actiever en rent door de tuin, brengt me graag cadeautjes in de vorm van nog levende libelles en vlindertjes die ze uit de lucht vist. Aan mij de taak om enthousiast te reageren op de mooie vangst en tegelijkertijd de arme beestjes te redden van hun ondergang. De laatste tijd zijn ze allebei wat rustiger; het worden duidelijk senior katjes.

Na de laatste senioren check krijgen ze nu beide medicijnen en hopelijk kunnen ze daardoor nog wat extra jaartjes in goede gezondheid bij mij blijven. Om de deugnieten van eten te voorzien mag ik iedere dag gaan werken zodat er weer voer, snoepjes, medicijnen, kattenbakvulling, voerpuzzels en speeltjes gekocht kunnen worden. Een beetje verwend zijn ze wel 😊 Bij thuiskomst van mijn job in de logistieke sector zitten ze me samen op te wachten. Knuffel, aandacht en dan buiten spelen.

Naast het bezighouden van mijn katjes dans, lees en kook ik graag en daarnaast studeer ik Portugees. Sammy komt me daarbij altijd gezelschap houden, hij miauwt al een aardig woordje Portugees.

Oppas: Als de eigenaar weg is betekent dat extra verwennerij en aandacht. Vooral veel speeltijd (binnen of buiten), aaien en knuffels en bezigheids therapie dmv snoepjes zoektochten, voerpuzzels ed. (alles alleen als de kat dat wilt natuurlijk) In mijn oppas-tas zitten altijd diverse kattenspeeltjes en snoepjes. Meestal zal ik zo'n 45 minuten aanwezig zijn per bezoek (wisselend, maar minimaal 30 min.) Uiteraard zorg ik voor dagelijk vers eten/drinken, een schone bak (iedere dag uitscheppen en verversen indien nodig, maar zeker eens per week) en opruimen van ongelukjes. Daarnaast zet ik evt de kliko buiten, leeg de brievenbus, geef de plantjes water en haal evt uw basisboodschappen voor op de dag van thuiskomst. Hamsters, konijntjes, visjes ed geef ik ook eten en drinken.

Ik heb ervaring met insuline spuiten en gebruik van de Aerocat, werk als vrijwilligster in het dierenasiel en volg af en toe cursussen, workshops en fora over katten.

Locatie Breda Haagse Beemden en Prinsenbeek. Buiten deze regio in overleg ivm benzine- en/of parkeerkosten. Ik maak graag eerst even kennis alvorens een opdracht van meer dan 1 dag te accepteren. Heb je vragen aan me, stel ze gerust.

Update: Ik houd me aan de RIVM richtlijnen, maar uw huisdier zal altijd de verzorging krijgen die nodig is. Dat is de Pawshake (en ook mijn) garantie. Tevens 100% retourpolicy bij annulering tot 1 dag voor aanvang oppas periode.

Diensten van Mio

Bij jou thuis

Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Edmée, 2020-09-30

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij de goede zorgen van Mio. Allebei onze katten waren meteen fan van Mio en zijn niks tekort gekomen in de tijd dat Mio langskwam. Elke dag kregen we een hoop leuke foto's en filmpjes door waarbij de katten lekker aan het snoepen waren en werd er uitgebreid met ze werd gespeeld. Kortom, een enorme aanrader. Mio heel erg bedankt voor de service en de goede zorgen!

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Anne, 2020-09-13

We hebben een onbezorgde vakantie gehad met onze lieve Kattenoppas Mio! Dagelijks hebben we leuke foto’s en video’s gekregen. Mio nam ook kattenspeeltjes mee en varieerde hiermee om te kijken wat onze kat leuk vond! Bij thuiskomst een schone omgeving en een leuke kaart met “Welkom thuis” en goede tips om het voor onze kat nog mooier te maken in zijn leven! We waarderen het werk van Mio enorm en hopen volgend jaar nog van haar oppasdienst gebruik te kunnen maken. Onze complimenten!

Hartelijke groeten,

Anne & Loek

Een dikke knuffel van Moos😻

1
2
3
4
next page

Beschikbaarheid

Mio's huisdieren

Sammy
Kat
Minousch
Kat

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands & Portugees
+20 jaren ervaring

Ik ben zo'n 30 jaar ervaringsdeskundige van mijn eigen katjes en inmiddels ben ik ook al weer een tijdje oppas hier bij Pawshake, waar ik ook de oppas voor mijn eigen katjes vandaan heb. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij het dierenasiel in Breda op de kattenafdeling en administratieve hulp bij Stichting Vlieg een Dier.

Ik volg regelmatig cursussen om bij te blijven op het gebied van welzijn van katten en lees diverse katten fora waaronder die van KGA (kattengedragsadviesbureau) en Felinova. Als me dingen opvallen tijdens het oppassen, geef ik graag tips wat evt beter kan voor het welzijn van de kat. Sommige dingen zal ik al uitproberen in de oppas periode, zodat u gelijk kunt zien op de foto's en filmpjes wat uw kat er van vindt. Dat hoeft niet altijd duur te zijn, ook met een klein budget kun je een kat blijer maken. Aan de eigenaar wat ze doen met de tips uiteraard, al hoop ik natuurlijk dat ze ze opvolgen ;)

Opleiding/cursussen:

2019: FWF Kattendag kattengeluk

2020: Expert cat care opleiding (KGA) (nog bezig), Cursusdag Pijn herkennen (KGA), Cursusdag EHBO (Kattenacademie), Cursusdag agressie tussen katten (Tinley)

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
2dagen geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Mio

Mio

Katten Oppas Mio

Breda
Oppas aan huis
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Mio

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Mio