1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Beverwijk

Dierenoppas, Beverwijk

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Sandy

1.3 km - Beverwijk
EUR 13
/Dag
3 beoordelingen

Ik hou van alle dieren en zorg graag voor die van u!

Laatst actief: vandaag
Woont samen met 2 katten
A

1. Sandy

Ik hou van alle dieren en zorg graag voor die van u!1.3 km - Beverwijk
(3 beoordelingen)
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 2 katten
"it was only the second time i used Pawshake, but I was lucky enough to find Sandy. I couldn't have asked for a better person to take care of Oggy while i was away for a short holiday. Communication was solid, and everything went smooth. This gave me peace of mind and it was perfect for me :) "
LBeoordeling door Alessio
EUR 13
/Dag
R

2. Krista

0 km
EUR 14
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Dieren feestje :)

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
R

2. Krista

Dieren feestje :) 0 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
"super lief voor mijn katjes geweest. als ik weer eens een paar dagen weg ga,mag Krista zeker weer voor mijn katjes zorgen."
OBeoordeling door Monique
EUR 14
/Dag
A

3. Rach & Niels

3.1 km
EUR 20
/Dag

🐕🐾🐇Onze liefde en zorg voor uw huisdier(en)!

Laatst actief: 7 dagen geleden
A

3. Rach & Niels

🐕🐾🐇Onze liefde en zorg voor uw huisdier(en)!3.1 km
Laatst actief: 7 dagen geleden
EUR 20
/Dag
G

4. Agnieszka

1.9 km
EUR 15
/Dag
1 beoordeling

Dierenliefhebbers / Animal lovers

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
G

4. Agnieszka

Dierenliefhebbers / Animal lovers1.9 km
(1 beoordeling)
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
EUR 15
/Dag
I

5. Lizelle

4.6 km
EUR 15
/Dag
4 beoordelingen

Lizelle Doggie & Cat Daycare

Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
Laatst actief: 11 dagen geleden
I

5. Lizelle

Lizelle Doggie & Cat Daycare 4.6 km
(4 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
Laatst actief: 11 dagen geleden
"Lizelle is a lovely person who took great care of our pets. Our two cats were immediately comfortable and were pampered all weekend! We are very grateful for Lizelle's wonderful care and communication, and wouldn't hesitate to book her again in the future."
OBeoordeling door Bo
EUR 15
/Dag
E

6. Deborah

0 km
EUR 15
/Dag

Echte dierenvriend uit Beverwijk bied zich aan als oppas

Woont samen met 3 katten
Antwoordt meestal binnen een uur
E

6. Deborah

Echte dierenvriend uit Beverwijk bied zich aan als oppas0 km
Woont samen met 3 katten
Antwoordt meestal binnen een uur
EUR 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Beverwijk beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Beverwijk of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Beverwijk. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Beverwijk beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Beverwijk goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Beverwijk. Meer dan 5574 huisdiereigenaar in Beverwijk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.