Pawshake logo
Inge

Speelkameraad Rox

Almere
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
Woont samen met 2 honden en 1 kat
Woont samen met Franse Bulldog Rox
Antwoordt meestal binnen een dag
1weken geleden
Laatst actief
<5h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Inge

Hoi!

Mijn naam is Inge en ik ben dol op katten en honden. Heerlijk die onvoorwaardelijke liefde en enthousiasme van die beestjes, terwijl ze elk hun eigen karakter hebben. Ik kan me eigenlijk geen periode herinneren dat er geen huisdieren aanwezig waren thuis. Al vanaf dat ik klein was, hadden huisdieren en vroeger hadden we thuis ook wel eens een nestje met katten. Superschattig en daarmee is dan ook mijn liefde voor katten ontwikkelt. Nog steeds vind ik het heerlijk als een kat op straat even komt kroelen, ofdat ik die kat nu ken of niet. Ik ben eigenlijk altijd een katten mens geweest, vooral ook omdat katten zo lekker zelfstandig zijn. Een hond heeft veel meer aandacht en verzorging nodig, maar kijk eens naar die puppy-ogen, wie kan die nu weerstaan? Zelfs als de hond al groter is, de manier waarop een hond met een scheve kop je aankijkt aandoenelijk (en stiekem helemaal inpalmt).

Ik werk in een hotel, in wisseldiensten. Heerlijk om op een doordeweekse dag vrij te zijn of een ochtend uit te slapen, je ding te doen en dan pas naar werk te gaan terwijl iedereen al bijna klaar is. Of juist vroeg beginnen, lekker op tijd klaar zijn en de middag en avond nog voor je te hebben.

Het werk in een hotel doe ik al sinds mei 2012 en vind het nog steeds een fijne baan, heb inmiddels op diverse afdelingen en in verschillende posities gewerkt.

Heel de dag ben ik bezig met mensen (gasten of collega's) dus als ik thuis ben, vind ik het heerlijk dat ik even niet meer hoef te praten, geen serieuze gesprekken of je humeur goed te houden. Gewoon lekker mezelf zijn, de dag achter me te laten terwijl ik de dieren om me heen heb en knuffelend tot rust kan komen. Heerlijk om gedachtenloos te wandelen met de honde of op de bank hangen met de kat op schoot.

Vanaf het moment dat ik op mijzelf woon, heb ik ook altijd een kat gehad. Het was anders wel heel stil en eenzaam. Ik heb toen de oude kat uit het ouderlijk huis geadopteerd. Met een beestje in huis is er toch wat gezelligheid. Zodra je thuis komt, in welke bui je dan ook mag zijn, je huisdier begroeit je altijd met zoveel enthousiasme en liefde, dat fleurt je gelijk op. Altijd fijn thuis komen in een huis met dieren.

Op het moment heb ik 1 kat en 2 honden:

Tokkie is in augustus 2015 geboren. Ik woonde net weer op mijzelf, in een klein appartementje en was via marktplaats op zoek naar een kast. Ik vergat de S in te typen dus een heel scala aan katten advertenties verschenen op mijn beeldscherm. Gelijk trok de foto van het kleine, scheve kopje van Tokkie mij aan. Ik besloot de adverteerde te contacteren, ik had namelijk een beetje een onderbuikgevoel dat het niet helemaal okay was. Volgens de adverteerder was Tokkie op dat moment 8 weken, kern gezond en gevaccineerd etc. Ik vroeg of ik van de week eens langs mocht komen om kennis te maken. Ineens draaide de sfeer om en moest zij nu direct weg. Ik besloot naar mijn gevoel te luisteren en stapte in de auto. Het was inmiddels 22:00 en de rit was zo'n 150 km. En vrij snel kwam ik erachter dat mijn gevoel klopte: dit beestje was echt niet okay. Zo klein, ondervoed, vol kale plekken in haar huid, vol vlooien. Vanaf de eerste seconde keek ze mauwend naar mij op en vanaf dat moment week ze geen seconde van mijn zijde. Een lange badtocht om al haar vlooien (+/- 100 stuks!) te verwijderen, talloze dierenarts bezoeken (ze bleek bloedarmoede te hebben) en bleek dat ze naar schatting nog geen 5 weken oud was en woog amper 900 gram.

Inmiddels is een gezonde (wellicht iets te verwent) poes en dolgelukkig. Ze is wel enorm eenkenning. Alleen ik mag haar oppakken en knuffelen. Alleen bij mij kan ze uren op mijn schoot zitten. Een ieder ander moet ze niet. Ze laat je met rust, maar je moet niet proberen haar te aaien, want daar is ze niet van gediend. Je moet echt haar knuffels verdienen en dat kost tijd. Maar voor de rest is ze een echte schat. Vind ik dan :)

Dan de 2 hondjes, beide een Franse bulldog.

Rox is geboren in juli 2019 en een typische frenchie. Lekker eigenwijs, vol energie en een echte bulldozer. Rox is supersociaal, wilt met alles en iedereen spelen. Door zijn enthousiasme luistert Rox niet altijd even goed, maar ach frenchies staan er om bekend dan hun grote oren meer voor de sier zijn!

Inmiddels weegt Rox zo'n 14 kilo en is gezond. In augustus 2020 heeft hij een BOS operatie ondergaan.

Momenteel nog niet gecastreerd, daar waar dit op advies van de dierenarts nog niet nodig is.

Dex is geboren in augustus 2020 en een heel lief beestje. Hij tolereert veel, maar bijt ook wel van zich af. Oh en zeker een bot, daar gaat hij vol voor en dan moet zijn grote "broer" het afzien. Dex is heel aanhankelijk en knuffelt graag. Luistert (nu) nog redelijk goed, beter dan Rox haha. Maar ik gok dat hij ook daarin snel een typische frenchie gaat worden. Dex is dol op eten. Wordt helemaal dol als je alleen al de deksel van de koekjespot opentrekt. Begint met zijn kontje te schudden, te wiebelen op zijn achterpootjes en te trappelen met zijn voorpootjes. Zo dol dat hij zelfs een lekker koekje uit de mond van Rox durft te stelen. En die goedzak van een Rox laat het ook nog toe!

Mooi stel is het. Urenlang kunnen ze spelen en slapen.

Ook alleen zijn kunnen ze goed. Dan zoeken ze elkaar op en komen ze al lepeltje lepeltje de tijd door.

Met de kat op de bank leuning er gezellig bij!

We wonen in een rustig stukje van Almere waar je lekker kunt wandelen. Er zijn diverse uitlaatplaatsen, watertjes en grasvelden. Maar vaak nemen we ook de auto. In een korte tijd zitten we in de bossen of op het strand. Ideaal!

Ik heb in de woonkamer 2 doggycams en kijk gedurende mijn afwezigheid regelmatig op de cameras om er zeker van te zijn dat alles oke is.

Omdat ik merk dat Rox en Dex heel sociaal zijn, heb ik mezelf aangemeld op Pawshake. Wellicht zijn er baasjes die wegens welke omstandigheden dan ook iemand zoeken die even hun hond uitlaat, of op de hond past. Zo zijn die baasjes geholpen en doe ik gelijk Rox een plezier door samen met een andere hond te gaan wandelen.

Daarnaast ga ik vanwege mijn honden niet vaak op reis. Hierdoor kan ik de mogelijkheid bieden om bij kattenbaasjes thuis langs te komen om wat gezelschap aan de kat te verrichten als de baasjes op vakantie zijn.

Stuur me gerust een berichtje met vragen of mogelijkheden!

Diensten van Inge

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
8 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
7 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
12 EUR
/dag

Inge biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Menno, 2021-01-05

Vriendelijk, met een hart voor dieren (en voor kinderen). Zou haar zeker nog een keer vragen.

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
A., 2020-08-10

We kregen regelmatig updates, inclusief foto

Inge heeft stofgezogen en de planten watergegeven

Bij thuiskomst stond er een lief bericht voor ons klaar, met een plantje

Ik begreep dat ze tijdens de hittegolf meerdere keren kwam checken of onze kat genoeg te drinken had

Helemaal top!

Beschikbaarheid

Inge's huisdieren

Tokkie
Kat
Dex
Franse Bulldog
Rox
Franse Bulldog

Over Inge's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje

Inge's huis

Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Strand & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
<1 jaren ervaring

Ik heb geen opleiding, diploma of certificaat. "Gewoon" de huis-tuin-keuken kennis en de liefde voor dieren.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Inge

Inge

Speelkameraad Rox

Almere
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Inge

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Inge