1. Kattenoppas
  2. Gorssel

Kattenoppas, Gorssel

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
S

1. Silke

6.7 km
€ 30
/Dag
64 beoordelingen
26
terugkerende gasten

Kattenoppas Deventer sinds 2018

Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
S

1. Silke

Kattenoppas Deventer sinds 20186.7 km
(64 beoordelingen)
26 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
"Silke is een fantastische kattenoppas! Afgelopen weekend heeft ze op mijn katten gepast, en dat is wederom uitstekend verlopen. Ik ontving dagelijks updates en foto's, waardoor ik mij volledig op mijn gemak voelde tijdens mijn weekendje weg. De katten voelen zich bij Silke op hun gemak, en dat geeft zoveel rust... niet alleen voor de katten zelf, maar ook voor mij als catmom :) Het is echt van onschatbare waarde om te weten dat ze in zulke goede handen zijn. Ik kan nu al met een gerust hart uitkijken naar mijn reis in augustus, wetende dat Silke weer voor de katten zal zorgen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, liefdevolle en verantwoordelijke kattenoppas, dan is Silke absoluut de persoon die je zoekt. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik ben haar enorm dankbaar! Nogmaals bedankt, Silke! "
SBeoordeling door Saskia
€ 30
/Dag
J

2. Joyce

6.5 km
€ 20
/Dag
11 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Kattenoppas - Deventer centrum

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
J

2. Joyce

Kattenoppas - Deventer centrum 6.5 km
(11 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
"Onze katten waren blij met Joyce. Ze neemt de tijd om de katten aandacht te geven en om met de katten te spelen. Elke dag stuurde Joyce ons een update met plaatjes/filmpjes over hoe het ging met de katten en of er bijzonderheden waren. Al met al een goede ervaring, we zullen haar zeker opnieuw inschakelen."
RBeoordeling door Robin
€ 20
/Dag
L

3. Lorena

4.8 km
€ 15
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Op zoek naar meer dieren om te verzorgen en ontmoeten!

Laatst actief: 9 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
L

3. Lorena

Op zoek naar meer dieren om te verzorgen en ontmoeten!4.8 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 9 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
"Lorena heeft prima mijn oude kat verzorgd en gevoerd tijdens mijn vakantie. Goede communicatie en een blije kat toen ik weer terug kwam. Ik probeer zeker de volgende keer weer of ze kan en wil👍👍 erg tevreden."
RBeoordeling door Robert-Jan
€ 15
/Dag
J

4. Jane

6.2 km
€ 10
/Dag

Animal lover💖

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: vandaag
J

4. Jane

Animal lover💖6.2 km
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: vandaag
€ 10
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Gorssel je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Gorssel zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Gorssel die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Gorssel. Meer dan 282 kattenbaasjes in Gorssel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.