Pawshake logo

Kattenoppas Ugchelen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Marlinde als favoriet te markeren.

Marlinde

5 km - Apeldoorn

Zorg Voor Groot En Klein!

3
Antwoordt meestal binnen een dag
16 EUR
/dag
Inloggen om Paula als favoriet te markeren.

Paula

3 km - Apeldoorn

Vriendelijke en betrouwbare dierenliefhebber!

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
15 EUR
/dag
Inloggen om Kimberley als favoriet te markeren.

Kimberley

4 km - Apeldoorn

Dierverzorging Doggies Kimberley

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
10 EUR
/dag
Inloggen om Jitske als favoriet te markeren.

Jitske

3 km - Apeldoorn

De beste vrienden voor jouw hond

1
Antwoordt meestal binnen enkele uren
15 EUR
/dag
Inloggen om Zoe als favoriet te markeren.

Zoe

5 km - Apeldoorn

Even er uit!

Woont samen met 2 honden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Ugchelen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Ugchelen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Ugchelen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Ugchelen. Meer dan 307 kattenbaasjes in Ugchelen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Ugchelen