1. Kattenoppas
  2. Eerbeek

Kattenoppas, Eerbeek

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
M

1. Maria

6.6 km
vanaf
€ 15
/units.dag.one
3 beoordelingen

Gedeelde liefde voor dieren is goud waard

Laatst actief: 2 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
M

1. Maria

Gedeelde liefde voor dieren is goud waard6.6 km
(3 beoordelingen)
Laatst actief: 2 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een dag
"We zijn enorm blij dat we Maria gevonden hebben. Maria straalt zoveel rust en liefde uit en je ziet meteen dat de katten daarop aanslaan. Het contact was warm en fijn, Maria stuurde ook veel korte updates of een leuke foto. Ze lijkt dieren heel goed aan te voelen en dringt zichzelf niet op. We zouden Maria aan iedereen aanbevelen en gaan haar zeker weer vragen in de toekomst."
JBeoordeling door Jelle en Eline
vanaf
€ 15
/units.dag.one
W

2. Wendy

3.1 km
vanaf
€ 25
/units.dag.one
8 beoordelingen
3
terugkerende gasten

Ik heb het totaalpakket! Uitlaatservice & oppas aan huis

Laatst actief: 6 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
W

2. Wendy

Ik heb het totaalpakket! Uitlaatservice & oppas aan huis3.1 km
(8 beoordelingen)
3 terugkerende gasten
Laatst actief: 6 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
"Onze cavia's vinden het maar wat gezellig als Wendy komt oppassen! Ze krijgen hun dagelijkse appeltje zelfs in kleine stukjes geserveerd :) Dus wij zijn heel tevreden!"
MBeoordeling door Marissa
vanaf
€ 25
/units.dag.one

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Eerbeek je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Eerbeek zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Eerbeek die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Eerbeek. Meer dan 467 kattenbaasjes in Eerbeek hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.